ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2055 φορές

ΝΠΣ Βέροια: Η σύσκεψη για το μέλλον της ομάδας και… τα σενάρια!

Εβδομάδα… εξελίξεων είναι αυτή για το ΝΠΣ Βέροια, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή (17/5) στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Αιγές», η συγκέντρωση που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας Αγάπιος Αναστασιάδης.

Σε αυτήν, καλούνται να παραβρεθούν οι φίλοι των «κυανέρυθρων» και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομάδας, καθώς θα συζητηθούν θέματα που θα έχουν να κάνουν με την πορεία της από δω και πέρα, μετά τον υποβιβασμό της στα τοπικά πρωταθλήματα.

ΑΧΤΙΔΕΣ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Ένας υποβιβασμός που, σύμφωνα με κύκλους της ομάδας, δεν είναι ακόμη απόλυτα σίγουρος, καθώς υπάρχουν κάποιες… αχτίδες φωτός. Και αυτό γιατί, εκτός του ότι δεν θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα τα μπαράζ παραμονής μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στην 11η θέση της βαθμολογίας, υπάρχουν σκέψεις (και πιέσεις) για αύξηση των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κυρίως λόγω των αυξημένων εξόδων από τις μετακινήσεις, που είναι δυσβάσταχτα για τις ομάδες.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με τους κύκλους του ΝΠΣ, μπορεί η Βεροιώτικη ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία, σε περίπτωση που γίνει τελικά αύξηση των ομάδων. Κάτι τέτοιο θα συζητηθεί στο επερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου θα παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις.

ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΦΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλες σκέψεις στο μυαλό των «κυανέρυθρων», σε περίπτωση που τελικά δεν αυξηθούν οι όμιλοι και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μια από αυτές είναι και η εξαγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας, όχι όμως από την Super League 2 όπως ακουγόταν τελευταία (σ.σ. Εθνικός Κεραμιδίου), αλλά από την Γ’ Εθνική, ώστε οι Βεροιώτες να αγωνιστούν και τη νέα χρονιά στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Παράλληλα, εξετάζεται από το νομικό του ΝΠΣ και η αλλαγή ονομασίας της ομάδας σε «Βέροια 1960»!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"