- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 1484 φορές
Άλλος για… Ηγουμενίτσα!!!
Πριν από ένα χρόνο και πλέον σε διάφορα σημεία του δρόμου από Βέροια προς Νάουσα, είχαν τοποθετηθεί κάποιες κίτρινες πινακίδες με την ένδειξη κατεύθυνσης προς Ηγουμενίτσα.
Αυτές οι πινακίδες είχαν τοποθετηθεί για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο όταν υπερμεγέθη φορτηγά μετέφεραν εξοπλισμούς για ανεμογεννήτριες μέσω της Εγνατίας Οδού, που θα τοποθετούνταν στο Βέρμιο και όχι μόνο.
Πλέον ο συγκεκριμένος λόγος έχει εκλείψει. Όμως οι πινακίδες παραμένουν στις θέσεις τους, χωρίς να έχει καλυφθεί η ένδειξη «Ηγουμενίτσα» και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι διερχόμενοι οδηγοί, κυρίως οι ξένοι, να μπερδεύονται και να παίρνουν λάθος κατευθύνσεις.
Ας μεριμνήσει η υπεύθυνη υπηρεσία γιατί τέτοιες λεπτομέρειες μας εκθέτουν σοβαρά!!!
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (20/5/24)
Σχετικά Άρθρα
-
Panem et Circenses (Άρτος και Θεάματα) -
Βέροια: Βούτηξε για τον Σταυρό στο Φράγμα του Αλιάκμονα ο Αντώνης Λέκα (video) -
Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανίων στη Νάουσα και σε ολόκληρο τον Δήμο (φωτο) -
Σε κλίμα κατάνυξης ο Αγιασμός των Υδάτων στη Βέροια – Στα χέρια του Γ. Καντιμοίρη ο Τίμιος Σταυρός (φωτο)







