ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 6365 φορές

«Νέο ξεκίνημα για να ανέβει η Βέροια τις κατηγορίες και να επιστρέψει στην SL2»

Ο νέος ειδικός συνεργάτης του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας, Βύλλης Γαλανομάτης ήταν φιλοξενούμενος το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6/2024) στο στούντιο του ΑΚΟΥ 99.6 και μίλησε ζωντανά με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη στην εκπομπή Λαϊκά & Αιρετικά.

Ο κ. Γαλανομάτης σύστησε τη νέα ομάδα συνεργατών που κάλεσε ο πρόεδρος Αγάπιος Αναστασιάδης για να βοηθήσουν στην αναγέννηση της «Βασίλισσας του Βορρά» και επεσήμανε ότι η επιλογή Κωστογλίδη για την θέση του προπονητή ήταν απόφαση του προέδρου μετά από πρόταση δική τους τριών ονομάτων. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αναφορικά με τα πυρά που δέχθηκε ο κ. Γαλανομάτης την προηγούμενη χρονιά για την κριτική που άσκησε και αν θεωρεί δικαίωση την κλήση του από τον πρόεδρο της ομάδας και την ανάληψη μιας τέτοιας θέσης ευθύνης, ο έμπειρος δημοσιογράφος ξεκαθάρισε ότι δεν περνά καν από το μυαλό του κάτι τέτοιο. «Άσκησα κριτική γιατί αγαπώ την ομάδα και έβλεπα τα λάθη που γίνονταν. Αυτά πέρασαν, μιλήσαμε με τον πρόεδρο που στηρίζει έμπρακτα την ομάδα αφού έβαλε και βάζει τα χρήματά του. Μακάρι η ομάδα να πήγαινε καλά και να μην επιβεβαιώνονταν κάποια πράγματα που είχα πει», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος αφιλοκερδώς όπως και άλλα μέλη των συνεργατών είναι έτοιμοι να δώσουν ότι μπορούν να για βοηθήσουν την ομάδα.

Αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας ανέφερε ότι υπάρχει ένας καλός κορμός 6-7 νέων παικτών και θα γίνει προσπάθεια να κρατηθούν και κάποιοι έμπειροι, τους οποίους ήδη προσεγγίζουν γειτονικές ομάδες της Γ’ Εθνικής, τους οποίους θα προσπαθήσουν τους κρατήσουν χωρίς «υποχρεωτικότητες», αλλά μόνο αν έχουν πραγματική θέληση να μείνουν για να βοηθήσουν τη Βέροια.

«Στόχος μας είναι μέσα στα επόμενα χρόνια η ομάδα να επανέλθει στην Σουπερλιγκ 2 και φέτος να επιστρέψουμε άμεσα στην Γ’ Εθνική», είπε ο κ. Γαλανομάτης για τους στόχους της νέας προσπάθειας. «Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με αγάπη για την ομάδα μας και θέλουμε ο κόσμος να το αγκαλιάσει και να αισθανθεί πάλι τη Βέροια, ομάδα της πόλης μας», συμπλήρωσε ο κ. Γαλανομάτης. Για τα οικονομικά εξήγησε ότι ο πρόεδρος κ. Αναστασιάδης θα «σηκώσει» το μεγαλύτερο βάρος, ωστόσο θα υπάρξει κινητοποίηση τις επόμενες εβδομάδες για την οικονομική ενίσχυση της «Βασίλισσας», προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ενίσχυση, αλλά και σωστή και υγιής λειτουργία της ομάδας. «Αν και παίζουμε στο τοπικό, η Βέροια θα λειτουργήσει απολύτως επαγγελματικά, αφού οργανώνουμε την λειτουργία της σε τέτοια βάση, ώστε να είναι έτοιμη για τις μεγαλύτερες κατηγορίες. Ήδη είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες που συνεχίζουν προπονήσεις μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ τεράστια σημασία θα δοθεί στις ακαδημίες και σε όλες τις μικρότερες ηλικιακές ομάδες, αφού δουλεύουν με τα παιδιά επιστήμονες του αθλητισμού και οι γονείς πρέπει να μας εμπιστευθούν», έκλεισε την ραδιοφωνική του παρουσία ο κ. Γαλανομάτης.

(δείτε το βίντεο της συνέντευξης στο laosnews.gr)