- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1242 φορές
ΒΕΡΟΙΑ: Τράβηγμα ο Καντιμοίρης
Την πέμπτη της νίκη σε έξι αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε η ΒΕΡΟΙΑ το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, όπου επικράτησε με σκορ 2-1 του Λεβαδειακού.
Οι «κυανέρυθροι» που σαφέστατα έχουν κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους στη μεγάλη κατηγορία, βλέπουν πλέον μπροστά τους το ντέρμπι κορυφής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας, όπου θα πάνε να παίξουν χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης (22/10), καθώς ο Χοσέ Γκρανέρο έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για αύριο Τρίτη.
Στην σημερινή προπόνηση ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Όσον αφορά τον τραυματισμό του Γιώργου Καντιμοίρη στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τους Βοιωτούς (ένιωσε τράβηγμα στον δικέφαλο), η κατάστασή του δεν φαίνεται εκ πρώτης άποψης να εμπνέει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του ενόψει Π.Α.Ο.Κ.
Σχετικά Άρθρα
-
Θρήνος στην Αλεξάνδρεια: Το τελευταίο «αντίο» στα τρία παλικάρια – Εκεί και η Βέροια (φωτο) -
Άρης Παλαιοχωρίου: "Οι ομάδες δεν χτίζονται με ψιθύρους - Συνεχίζουμε με καθαρό πρόσωπο" -
Με τρεις επιστροφές και μία σημαντική απουσία η Βέροια στο ντέρμπι της 2ης θέσης -
Με ποιους κληρώθηκαν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στο δρόμο για τους "16"







