ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 995 φορές

Οι παλαίμαχοι Βέροιας ευχαριστούν...

Από τον σύλλογο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Το διοικητικό συμβούλιο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ευχαριστεί όλους συνέβαλαν στην επιτυχία του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα που έγινε στη Βέροια, μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων Βέροιας και Ολυμπιακού Βόλου τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024.

Ειδικότερα ευχαριστεί τον Δήμο Βέροιας για την παραχώρηση του γηπέδου, την ομάδα της Βέροιας για την χρησιμοποίηση των αποδυτηρίων, τον αντιδήμαρχο Βέροιας Βασίλη Παπαδόπουλο για τις διευκολύνσεις σε διάφορα θέματα, τον Δημοτικό Σύμβουλο Κωνσταντίνο Σαμανίδη για την συνεχή υποστήριξη στους παλαιμάχους, την διαιτητική τριάδα Σουκιούρογλου, Μπουρουτζόγλου, Δέλλα, τον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο για την κάλυψη και βιντεοσκόπηση του αγώνα και ιδιαίτερα όλους τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές για την αθρόα τους συμμετοχή παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Επίσης ευχαριστεί την περιφερειακή σύμβουλο Συρμούλα Τζήμα για την παρουσία της.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές και στον φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας. Το επόμενο ραντεβού μας τον Σεπτέμβριο.