Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Άλλους δύο νεαρούς πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Άλλους δύο νεαρούς πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Δύο ακόμη νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προσθήκη δύο ακόμα νεαρών και πολύ ταλαντούχων αθλητών στην ομάδα του ΜΕΓΑ ο λόγος για τους 18 χρόνους Τσακυρίδη Χάρη, αμυντικό και Βολονάκη Γιάννη, αμυντικό από την ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας που θα βοηθήσουν σημαντικά στην εκπλήρωση των στόχων που έθεσε η ομάδα μας τη φετινή χρονιά.

Χάρη και Γιάννη καλώς ήρθατε στην οικογένεια του ΜΕΓΑ και σας ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS