ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκινάει το Κινητό Μουσικό Περίπτερο της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας, με πρώτες στάσεις Ριζώματα και Παπάκια

Ξεκινάει από την Τετάρτη 21 Αυγούστου και έως τις 11 Σεπτεμβρίου,το 5ο Μουσικό Περίπτερο, η κινητή σκηνή της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, που φιλοξενεί και συστήσει στο κοινό, νέα μουσικά ταλέντα και μικρά μουσικά σχήματα.

Και φέτος το «Περίπτερο»  σταθμεύειμε επτά συναυλίες και 22 μουσικούς, σε πεζόδρομους, σε στέκια της πόλης και σε πλατείες χωριών και συνοικισμών (8:30 μμ).

Οι συναυλίες της τρέχουσας εβδομάδας, είναι:

Τετάρτη 21 Αυγούστου / Ριζώματα, πλατεία

ΛΑΚΙΡΝΤΙ

Οι Λακιρντί είναι ένα τετραμελές λαϊκορεμπέτικο σχήμα  που δημιουργήθηκε το 2020, με βάση του τη Θεσσαλονίκη. Εκτός από το λαϊκό και το ρεμπέτικο ρεπερτόριο εισέρχονται και στη γκάμα του παραδοσιακού ιδιώματος. Μετράνε πλήθος συναυλιών σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και στα  πέριξ, ενώ έχουν πάρει μέρος και σε διάφορα φεστιβάλ. Στα σκαριά, επίσης, είναι και κάποιες μελλοντικές ηχογραφήσεις με δικές τους δημιουργίες.

Συντελεστές

Ηλέκτρα Καράλη – τραγούδι

Παντελής Μπατής – μπουζούκι, τραγούδι

Κωνσταντίνος Γκρανόπουλος  – κιθάρα

Λένα Καραγιαννίδου – ακορντεόν

*Με την υποστήριξη της τοπικής Κοινότητας Ριζωμάτων Δήμου Βέροιας 

                                      --------------------------

Παρασκευή 23 Αυγούστου / Παπάκια

SUS4*

Οι SUS4 είναι ένα μουσικό σχήμα της Βέροιας, που έχει ταξιδέψει μέσα στην ευρύτερη Ελληνική μουσική σκηνή, παίζοντας από ροκ και έντεχνα τραγούδια μέχρι λαϊκά και ρεμπέτικα.

Συντελεστές

Άγγελος Τεκίδης- κιθάρα, τραγούδι

Παναγιώτης Θεοδωρίδης - μπουζούκι, τραγούδι

Βαγγέλης Τουλουμτζίδης -μπάσο

Δημήτρης Δημάκος – τύμπανα

*SUS = sustain και SUS4 είναι η συγχορδία της οποίας η τέταρτη νότα καθυστερεί να λυθεί στην τρίτη (και άρα να την καθορίσει ως μινόρε ή ματζόρε)

                                                -------------------

Θα ακολουθήσουν:

-Παρασκευή 30 Αυγούστου στην Ιπποκράτους, οι SWING TALES,

με Ελευθερία Μπαργιώτα- τραγούδι, Δημήτρη Τσέλιο-σαξόφωνο, Αγαμέμνονα Μάρδα – κοντραμπάσο και Στέργιο Κόια – τύμπανα.

-Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στο αμφιθέατρο Αγίας Παρασκευής,με την υποστήριξη του Μ.Α.Σ. «Η Καλλιθέα», ηΒεροιώτισσαΕλένη Μπουσμαλή στο τραγούδι, με τηνΣοφία Βουλγαρίδου- ακορντεόν και την Ντίνα Σαρατζή- τσέλο.

-Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στην δημοτική αγορά, τοVELVET TRIO, με Νατάσα Παυλίδου- τραγούδι, Τάσο Κορκόβελο – πλήκτρα και Σοφία Μωυσιάδου – σαξόφωνο.

-Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στον πεζόδρομο της Τσούπελη, το Duo Γιώργος Φωκάς – κιθάρακαι Δημήτρης Τικτόπουλος  - τραγούδι, για απαιτητικούς ακροατές…