ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1727 φορές

Νικηφόρο το δεύτερο φιλικό της Βέροιας

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της Βέροιας 1960, το οποίο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) στο γήπεδο του Ταγαροχωριου.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το ματς κόντρα στη Δόξα Ασσήρου και επικράτησε με 4-0 της Νίκης Καλής, που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.

Οι Βεροιώτες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με προβολή του Μπεκιαρίδη στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα του Γιαγτζίδη απο δεξια.

Στο επόμενο λεπτό ο Πρασσάς εξ επαφής δεν κατάφερε να σκοράρει χάνοντας μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 19' ο Πρασσάς γύρισε από δεξιά για τον Μπεκιαρίδη που σχεδόν σε κενή εστία έστειλε με προβολή τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

Στο 29' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Γκότση που έπεσε και μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 37' η Βέροια έκανε δύο τα τέρματά της με ωραίο σουτ του Ντόγου λίγο έξω από την περιοχή!

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες ξεκίνησαν και πάλι με γκολ, αφού στο 55' ο Πρασσάς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο επερχόμενος Μπεκιαρίδης με σουτ από κοντά έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα!

Στο 62' ο Σωτηριάδης από πλάγια θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ στο 80' ο ίδιος παίκτης έβγαλε μπροστινή μπαλιά για τον Χαλκιά και αυτός με άψογο πλασέ έγραψε το τελικό 4-0!

Από πλευράς Βέροιας δεν έπαιξαν οι τραυματίες Βασιλακάκης, Τασιώνας, Κουτσούκης και ο αδειούχος Μπουλαρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους Μουρατίδη και Παυλίδη.

ΒΕΡΟΙΑ (Σταύρος Κωστογλίδης): Παπαδόπουλος, Γιαγτζίδης, Δούκας, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Τρούπκος, Μιχαηλίδης, Ντόγος, Πρασσάς, Μπεκιαρίδης, Ιωάννου.

Έπαιξαν και οι Τσανασίδης, Σωτηριάδης, Λέκα, Χαλκιάς, Αχλιώπας, Βασιλείου.

ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ (Βασίλης Σαμαράς): Παπαγεωργίου, Μωυσίδης, Μαυρομάτης, Ουρούτσι, Ανδρίτσος, Εφραιμιδης, Σαμαράς, Τσουλχάι, Βραπι, Γκότσης, Κοσκεριδης.

Αγωνίστηκαν και οι Χατζάκης, Αταλασιδης, Σαββίδης, Χατζηλαμπρινος, Παπαναστασίου, Χρήστου, Καραγιαννίδης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...