ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 897 φορές

Στα "κυανέρυθρα" και επίσημα ο Δημήτρης Ιωαννίδης

Εντυπωσιακή θωράκιση κάτω από τα γκολπόστ της "βασίλισσας του βορρά", καθώς ανακοίνωσε και επίσημα την συνεργασία της με τον γνωστό ημαθιώτη τερματοφύλακα Δημήτρη Ιωαννίδη. Έτσι μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο αποτελούν μία δυάδα τερματοφυλάκων που σπάνια συναντά κάποιος σε τοπικό πρωτάθλημα.

Ο 25χρονος (22-09-1999) τερματοφύλακας Δημήτρης Ιωαννίδης, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Βέροιας Αγάπιο Αναστασιάδη συμφώνησαν να ανανεώσουν την συνεργασία του με στόχο η "βασίλισσα" να γίνει ακόμα πιο ισχυρή για να κατακτήσει την επάνοδό της στην Γ΄ Εθνική.

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης ξεκίνησε από τα τμήματα της ΑΕΠ Βέροιας και στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Ατρόμητο Αθηνών. Μετά ακολούθησε η αγωνιστική του παρουσία σε Πρέβεζα, Αγκαθιά, Παναιγιάλειο, Βέροια (Β΄ Εθνική), Αγία Μαρίνα (στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος) και μετά και πάλι στη Βέροια.

Σε δήλωσή του ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που θα συμβάλλω και πάλι στην προσπάθεια που θα κάνει η Βέροια. Νομίζω ότι διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, λειτουργεί πολύ καλά σε όλα τα επίπεδο και θεωρώ ότι θα πετύχει τον στόχο της ανόδου. Από την πλευρά μου εγώ θα βάλω το δικό μου λιθαράκι για να κερδίσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική».

Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Βέροιας καλωσορίζει τον Δημήτρη Ιωαννίδη στην μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται να είναι υγιης και να προσφέρει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων, προσωπικών και της "βασίλισσας του βορρά".