ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το Φεστιβάλ Καντίνας έρχεται για πρώτη φορά στη Βέροια!

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα κάνει τη Βέροια να "μυρίσει" απόλαυση! 

Το Φεστιβάλ Καντίνας καταφθάνει για πρώτη φορά στην πόλη, υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας, και σας περιμένει στον Προμηθέα (Εβραϊκά Μνήματα) από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Κάθε απόγευμα από τις 5 μ.μ., οι καντίνες θα ανοίγουν τις πόρτες τους για να σας προσφέρουν μια πανδαισία γεύσεων που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας!

Φανταστείτε τον αέρα γεμάτο μυρωδιές από καπνιστό κρέας που λιώνει στο στόμα, ζουμερές πανσέτες και χρυσαφένια, τραγανά σουβλάκια. Δοκιμάστε λαχταριστά churros, φρεσκοτηγανισμένα και πασπαλισμένα με ζάχαρη και κανέλα, που θα σας γλυκάνουν την ημέρα. Αφεθείτε σε ασιατικά noodles, αχνιστά και γεμάτα αρώματα, ενώ το τραγανό τηγανητό κοτόπουλο με την ακαταμάχητη κρούστα του υπόσχεται να σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά.

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών γεύσεων, καλοψημένα λουκάνικα και λαχταριστά hot dogs θα κάνουν κάθε δάγκωμα μια γιορτή, ενώ η γλυκιά καμινάδα, γεμάτη με πλούσιες κρέμες και σοκολάτες, θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γλυκατζήδες. Και για το τελείωμα, παραδοσιακοί λουκουμάδες, χρυσοτηγανισμένοι και μελωμένοι, αλλά και ακαταμάχητα προφιτερόλ γεμάτα σοκολάτα που θα γίνουν το απόλυτο γλυκό κλείσιμο κάθε γεύματος.

Φυσικά, τίποτα δεν ολοκληρώνει μια γαστρονομική εμπειρία χωρίς το κατάλληλη μουσική επένδυση. Την πρώτη μέρα, Παρασκευή την έναρξη θα κάνει η Ορχήστρα Γκουτζιλίκα που θα μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές με αγαπημένα παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια. Τη σκυτάλη θα πάρει το Σάββατο ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας "Η Καλλιθέα" με μια ποντιακή βραδιά, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και χορούς της περιοχής του Πόντου. Την τελευταία μέρα Κυριακή, σε μία ακόμα παραδοσιακή βραδιά θα μας ταξιδέψει με τη μελωδική φωνή της η Σταυρούλα Γελκοβάνη, ο Γιώργος Τσιρώνης στο κλαρίνο, ο Πασχάλης Καρβουνάρης στην τρομπέτα, ο Νίκος Αλαΐτσης στο αρμόνιο και τα κρουστά και ο Γιώργος Ασβεστάς στο λαούτο δίνοντας ένα απολαυστικό φινάλε στο φεστιβάλ.

Η είσοδος κοστίζει μόλις 3 ευρώ την ημέρα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς Full Pass για όλο το τριήμερο με 5 ευρώ. Τα παιδιά κάτω των 10 ετών και τα άτομα με αναπηρία εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ, κάνοντας το φεστιβάλ μας προσιτό σε όλους. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς της Πανελλήνιας κοινωνικής μας δράσης "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ", συμβάλλοντας καθοριστικά στο κοινωνικό-φιλανθρωπικό μας έργο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr ή  συνδεθείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα.

https://www.facebook.com/canteenfestival

https://www.instagram.com/canteen_festival?igsh=a3YzNTg4aGl0MDBt

https://www.tiktok.com/@canteen.festival?_t=8l30w1cROvB&_r=1