ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 595 φορές

«Εξάσφαιρη» στην πρεμιέρα η Βέροια, 6-1 τον Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου!

Εύκολη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΗ πέτυχε η Βέροια, που επικράτησε στο Δημοτικό στάδιο με 6-1 του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη ήταν κυρίαρχη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασε αρκετές ευκαιρίες και έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση, πετυχαίνοντας από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο. Χατ τρικ σημείωσε ο αρχηγός Νίκος Τζημογιάννης, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν ο Ντόγος (είχε συμμετοχή στα περισσότερα γκολ), ο Μπεκιαρίδης και Μπάμπος (αυτογκόλ).

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

6’ Φάουλ γέμισμα του Ντόγου από δεξιά, έδιωξαν προσωρινά με κεφαλιά οι αμυντικοί του Απόλλωνα και ο Τζημογιάννης από το ύψος της περιοχής με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Καζίλα, γράφοντας το 1-0!

14’ Ο Ντόγος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και έγραψε το 2-0!

20’ Σουτ του Μπεκιαρίδη από καλή θέση μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αντιπάλων και κατέληξε κόρνερ.

29’ Σέντρα του Τρούπκου από δεξιά, ο Λέκα στο δεύτερο δοκάρι έπιασε το εναέριο σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο.

31’ Ωραία κάθετη του Πρασσά για τον Ντόγο, αυτός πλάσαρε τον Καζίλα που απέκρουσε προσωρινά, για να πάρει το «ριμπάουντ» ο Μπεκιαρίδης και με κοντινό σουτ σε κενή εστία να γράψει το 3-0!

39’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουγκάρη, η μπάλα στα χέρια του Παπαδόπουλου.

45’ Ο Ντόγος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Καζίλα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

48’ Επικίνδυνο γύρισμα του Ντόγου από δεξιά, ο Καζίλας μπλόκαρε προ του Πρασσά.

51’ Ο Βασιλακάκης από μακριά γέμισε στην περιοχή του Απόλλωνα, όπου ο Τζημογιάννης πρόλαβε την έξοδο του Καζίλα και με κεφαλιά έγραψε το 4-0!

54’ Κόρνερ του Ντόγου από αριστερά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο επερχόμενος Τζημογιάννης δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να την στείλει στα δίχτυα για το 5-0!

57’ Δυνατό σουτ του Πρασσά έξω από την περιοχή, έδιωξε προσωρινά ο Καζίλας και στην επαναφορά ο Λέκα δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.  

58’ Ο Ντρίζι με εξαιρετική προσπάθεια μπήκε από δεξιά στην περιοχή της Βέροιας, απέφυγε την πίεση του Βασιλακάκη και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Παπαδόπουλου (5-1)!

64’ Ο Παπαδόπουλος έδιωξε προ του Σαρκατζή που έμπαινε επικίνδυνα.

70’ Σέντρα του Τρούπκου από δεξιά, ο Μπάμπος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στο αριστερό «Γ» της εστίας της ομάδας του, γράφοντας το 6-1!

78’ Σέντρα από δεξιά του Μπεκιαρίδη, ο Μπουλάρι στο δεύτερο δοκάρι έπιασε εντυπωσιακό ανάποδο σουτ που αποκρούστηκε δύσκολα από τον Καζίλα!

85’ Δυνατό διαγώνιο σουτ του Μιχαηλίδη από καλή θέση, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Καζίλας.

87’ Σουτ «κεραυνός» του Κουτσούκη αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους Ευθυμιάδη και Λούρη.

ΒΕΡΟΙΑ (Σταύρος Κωστογλίδης): Παπαδόπουλος, Τρούπκος, Βασιλακάκης (60’ Κουτσούκης), Τραχανάς, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος (73’ Σωτηριάδης), Ιωάννου (73’ Μιχαηλίδης), Λέκα, Μπεκιαρίδης, Ντόγος (60’ Μπουλάρι), Πρασσάς (60’ Ξαγοράρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Αντώνης Καρολίδης): Καζίλας, Σαρκατζής (73’ Δολδούρης), Αθανασιάδης, Μπάμπος, Φουρκιώτης (59’ Φουρκιώτης), Σπυριδωνίδης (83’ Κωστόπουλος), Ντρίζι (83’ Βασίλτσης), Σουγκάρης, Γκουτζιλίκας (59’ Γκουτζιλίκας), Ορφανίδης, Γερμάνης.