ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 839 φορές

Εύκολο πέρασμα της Βέροιας από το Μακροχώρι

Το τρία στα τρία έκανε η Βέροια, η οποία πέρασε εύκολα με 5-0 από το Μακροχώρι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη, δείχνοντας πλουραλισμό στην επίθεση, αφού σκόραραν πέντε διαφορετικοί παικτες της, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην δυναμική γηπεδούχο ομάδα και έφτασε στην επικράτηση με ένα γκολ στο πρώτο μέρος, τέσσερα σην επανάληψη και αρκετές χαμένες ευκαιρίες!

Η Βέροια μπήκε επιθετικά στο ματς και μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν μετά από κόρνερ του Ντόγου ο Τραχανάς πιο ψηλά απ' όλους έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διαμαντόπουλου!

Στο 12' ο Ιωάννου έχασε μεγάλη ευκαιρία, αφού από πλεονεκτική θέση σουταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης από πολύ καλό σημείο δεν βρήκε στόχο!

Στο 19' ο Πρασσάς κατέβασε ωραία τη μπάλα και έβγαλε σέντρα ακριβείας από αριστερά, με τον Κοσέογλου να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης εξ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διαμαντόπουλο.

Στο 24' ο Ντόγος εκτέλεσε φάουλ, ο Ιωάννου έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα εκτός εστίας.

Στο επόμενο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον ρυθμο και επισκέφθηκαν μια δυο φορές με αξιώσεις την περιοχή της Βέροιας, χωρίς όμως να κάνουν κάποια μεγάλη φάση, με τους "κυανέρυθρους" αντίθετα να χάνουν μια καλή ευκαιρία στο 35' με τον Κοσέογλου και μια στο 45' με τον Ιωάννου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο, με τη Βέροια να πιέζει για το γκολ. Αφού στο 47' χάθηκε μια καλή ευκαιρία με τον Ντόγο, στο 49' ο Ιωάννου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα πρώτα στην ρίζα του δεξιού δοκαριού και μετά στα δίχτυα του Διαμαντόπουλου, γράφοντας το 0-2!

Στο 52' ο Ντόγος με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα σύριζα άουτ, ενώ στο 68' ο Κοσέογλου με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή εκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του (0-3)!

Στο 71' πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Χασιώτη στην αντεπίθεση να πλασάρει τον εξερχόμενο Παπαδόπουλο αλλά τη μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία άουτ!

Στο 73' ο Μπεκιαρίδης βγήκε μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά το σουτ που επιχείρησε "σταμάτησε" στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μακροχωρίου, ενώ στο 76' ο Μπουλάρι πήρε την ωραία μπαλιά από τον Τζημογιάννη και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-4!

Στο 79' ο Κουτσούκης ανατράπηκε από τον Κοντογιάννη μέσα στην περιοχή με τους Βεροιώτες να ζητούν πέναλτι, ενώ στο 89' ο Μιχαηλίδης πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Μπουλάρι και απόκρουση του Διαμαντόπουλου, γράφοντας από κοντά το τελικό 0-5!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγοπούλος με βοηθούς τους Γκόγκο και Μουρατίδη.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ (Γ. Απόσογλου): Διαμαντόπουλος, Φωτόπουλος, Ψάλτης, Μυλωνάς, Κοντογιάννης, Παπακωνσταντίνου Δ. (54' Σαρακατσιάνος), Βύζας, Χατζηγεωργίου (77' Γιάννινας), Κωστογλίδης (69' Βηττος), Χασιώτης (77' Τσιγκανοπουλος), Φιλιππίδης (69' Παπακωνσταντίνου Γ.).

ΒΕΡΟΙΑ 1960 (Στ. Κωστογλίδης): Παπαδόπουλος, Τρούπκος, Βασιλακάκης, Τραχανάς, Τζημογιάννης, Ιωάννου (75' Σωτηριάδης), Γιαννόπουλος, Ντόγος (60' Κουτσούκης), Πρασσάς (75' Μπουλάρι), Λέκα (69' Μπεκιαρίδης), Κοσέογλου (69' Μιχαηλίδης).

ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...