ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 252 φορές

Μία καλοδουλεμένη μηχανή η Βέροια!

Μόνη πρώτη έμεινε στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΗ η Βέροια, μετά την εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη έδειξε την κλάση της απέναντι στον Φίλιππο Μελίκης, παίρνοντας μια εμφατική νίκη εκτός έδρας με σκορ 0-3, με το παιχνίδι να κρίνεται ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι Βεροιώτες, μέσα σε ένα εκρηκτικό 6λεπτο, πέτυχαν και τα τρία τους γκολ, θέτοντας από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη.

Με το νέο αυτό τρίποντο, η «Βασίλισσα» συνεχίζει αήττητη (5 στα 5) και μόνη πρώτη, επιβεβαιώνοντας συγχρόνως, στο πιο δυνατό μέχρι σήμερα παιχνίδι και απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο μοιραζόταν την κορυφή της βαθμολογίας, τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν ότι είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, πλήρης σε όλες τις γραμμές της, που βασίζεται στο σύνολο, διαθέτοντας έμπειρους - «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες και νεαρούς - ταλαντούχους, που υπόσχονται πολλά ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους σε κάθε παιχνίδι!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»