ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1006 φορές

Πρώτη εντός έδρας απώλεια για τη ΒΕΡΟΙΑ 2-2 με Πανιώνιο

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το απόλυτο των εντός έδρας νικών της η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Πανιώνιο στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Σε ένα πολύ όμορφο και αρκετά σκληρό παιχνίδι, η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο αν και βρέθηκε απο νωρίς πίσω στο σκορ, ανέκαμψε στην συνέχεια και προηγήθηκε με 2-1 στο φιναλε του ημιχρόνου, με τέρματα των Κάμπορα και Ραούλ Μπράβο.

Ωστόσο στην επανάληψη δεν κατάφερε να κρατησει το υπερ της σκορ με αποτέλεσμα να απωλέσει τους πρώτους της φετινους βαθμους στο γηπεδο της.

Οι Βεροιώτες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Πανιωνίου.

Εξαίρεση ένα σουτ του Ντουμίτρου από καλή θέση στο 10ο λεπτό, το οποίο πέρασε άουτ.

Μετά το πρώτο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και άρχισαν να επισκέπτονται με αξιώσεις την εστία του Καντιμοίρη.

Έτσι, στο 20’ βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ με γκολ του Γιάννου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της Βεροιώτικης άμυνας και με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο!

Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, αλλά στο 23’ ο Οικονόμου έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή τη μπάλα, έπειτα από την ανάποδη κεφαλιά του Μπατιόν.

Δύο λεπτά αργότερα οι Νεοσμυρνιώτες είχαν μια ακόμη καλή στιγμή, όταν το απευθείας φάουλ του Μπουμάλ πέρασε λίγο πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους οι παίκτες του Γκρανέρο αφυπνίστηκαν και όχι μόνο κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά πήραν και το προβάδισμα στο σκορ!

Η…προειδοποιητική βολή έγινε στο 35’ όταν ο Κάμπορα βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο, μετά από κάθετη πάσα του Μπαλάφα, αλλά σούταρε ψηλά άουτ!

Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα ο έμπειρος Αργεντινός επιθετικός δεν αστόχησε, όταν δέχθηκε τη μπάλα από τον Μπατιόν, την κοντρόλαρε με το στήθος και με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι από την καρδιά της περιοχής έκανε το 1-1!

Οι Βεροιώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους έκαναν την ανατροπή του σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, ο Ραούλ Μπράβο με ανάποδη κεφαλιά από κοντινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1!

Στην επανάληψη η ομάδα του Γκρανέρο μπήκε με σκοπό να πετύχει ένα τρίτο γκολ για να καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά αυτός που το κατάφερε ήταν ο Πανιώνιος!

Ήταν το 54’ όταν ο Κολοβός έβγαλε τον Γιάννου μόνο του απέναντι στον Καντιμοίρη (ήταν σε θέση οφσάιντ) και ο επιθετικός του Πανιώνιου ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους σε 2-2.

Από εκεί και πέρα οι Βεροιώτες προσπάθησαν πιέσουν για ένα τρίτο τέρμα αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή του Πανιωνίου, ο οποίος από την πλευρά του ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Το έργο των γηπεδούχων έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν στο 78’ τραυματίστηκε ο Βέρτζος και αποχώρησε από το ματς καθώς είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες!

Παρόλα αυτά οι «κυανέρυθροι» πίεσαν για το γκολ αλλά στάθηκαν άτυχοι σε τρεις περιπτώσεις.

Στο 86’ ο Γεωργιάδης σέντραρε από δεξιά, αλλά ο Μπεν σάστισε μόνος του απέναντι στον Παπαδόπουλο και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Πανιώνιου, στο 89’ μετά από σέντρα του Μαλόν από δεξιά, ο Μπεν με αδύναμη κεφαλιά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Παπαδόπουλο, ενώ στο 91’ ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ την σέντρα σουτ του Καλτσά, κρατώντας το 2-2.

Με λάθη εις βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν η διαιτησία του Κουτσιάφτη από την Αρτα, με αποκορύφωμα το οφσάιντ δεύτερο γκολ του Πανιωνίου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν και για ενα πέναλτι στα τελευταία λεπτά σε ανατροπή του Μπεν,

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βάσκες (54’ Μπαργκάν), Καλτσάς, Ντουμίτρου (66’ Μπεν), Κάμπορα (78’ Γεωργιάδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Παντίδος, Γιάννου, Κολοβός, Τασουλής, Φούντας (41’ λ.τ. Γκίνη), Σιώπης, Μητρόπουλος, Μπουμαλ (80’ Ντουρμισάι), Αργυρόπουλος (88’ Πάνος), Οικονόμου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 03/11…