ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 664 φορές

Γεωργιάδης: «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στάθηκε στο γεγονός ότι η ΒΕΡΟΙΑ ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, αλλά και ότι είχε ευκαιρίες να νικήσει τον Πανιώνιο.

Ο μεσοεπιθετικός της «Βασίλισσας» τόνισε με δηλώσεις του στο novasports ότι ένα δύσκολο ματς έφυγε και πλέον αυτός και οι συμπαίκτες του στρέφουν την προσοχή τους στα επόμενα.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά στην συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε μέσα σε ένα ημίχρονο να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες και γενικά πιστεύω ότι παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγηθήκαμε.

Στο δεύτερο μέρος από μια ψυχρολουσία δεχθήκαμε την ισοφάριση. Πιστεύω πως θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σ’ αυτό τον τομέα, γιατί κι άλλες φορές ενώ ήμασταν μπροστά δεχόμασταν αντεπιθέσεις, κάτι το οποίο θα πρέπει να διορθώσουμε γιατί σήμερα μας στέρησε δύο βαθμούς.

Βέβαια, είχαμε και την ατυχία να χάσουμε έναν παίκτη μας με τραυματισμό χωρίς να έχουμε άλλη αλλαγή και για 15-20 λεπτά παίξαμε με παίκτη λιγότερο. Αλλά και πάλι πιέσαμε και κάναμε ευκαιρίες. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας για να μην χάνουμε βαθμούς. Σήμερα το παιχνίδι ήταν στα χέρια μας».