ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 904 φορές

Δερμιτζάκης: «Υπάρχει πίκρα για το αποτέλεσμα»

Πικραμένος για το αποτέλεσμα αλλά και ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του, ήταν μετά την ισοπαλία με τη ΒΕΡΟΙΑ ο προπονητής του Εργοτέλη Παύλος Δερμιτζάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έγινε πολύ καλό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες, με πολλές φάσεις και γκολ. Νομίζω ότι ο κόσμος που το παρακολούθησε έφυγε ικανοποιημένος από το γήπεδο. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πιστεύαμε ότι θα πετύχουμε την πρώτη νίκη στο Παγκρήτιο που θα μας έδινε βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Είχαμε δύναμη, πάθος, και καθαρό μυαλό. Αμυντικά σταθήκαμε πολύ καλύτερα, παρά το γεγονός ότι η ΒΕΡΟΙΑ έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Ότι έκανε το έκανε από στημένες φάσεις. Προηγηθήκαμε δύο φορές ενώ και μετά την ισοφάριση αντιδράσαμε, δείχνοντας γενικά καλή εικόνα. Υπάρχει ικανοποίηση για την απόδοση και πίκρα για το αποτέλεσμα καθώς δε δικαιωθήκαμε. Πιστεύω ότι σημείο «κλειδί» του αγώνα ήταν η κεφαλιά του Γιουσούφ στο δοκάρι στο 55’. Αν γινόταν το 3-1 σ’ εκείνο το σημείο τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για την αντίπαλο μας. Επίσης το πέναλτι της ΒΕΡΟΙΑΣ θέλει πολύ συζήτηση. Δεν χρειάζεται να υπάρχει απογοήτευση γιατί γίνεται καλή προσπάθεια. Η ομάδα έχει ανταποκριθεί καλά και θα μπορούσε να είχε πάρει περισσότερους βαθμούς. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και δύο εβδομάδες που θα δουλέψουμε»

Για το αποτέλεσμα: «Όλοι μας είμαστε πικραμένοι. Δε μπορούμε να αλλάξουμε όμως το αποτέλεσμα. Με την καλή λειτουργία μας σαν ομάδα, και με την πίστη θα έρθουν τα αποτελέσματα που είναι το καλύτερο φάρμακο. Η ΒΕΡΟΙΑ εκτός από τη φάση του Μπεν είχε ακόμα 2 φάσεις, σε αντίθεση με μας που κάναμε 7 κλασσικές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ. Μιλάω για κλασσικές ευκαιρίες όχι απλά τελικές προσπάθειες».