
- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1078 φορές
Παρελθόν και επίσημα από την "Βασίλισσα" ο Ρέντον Μπουλάρι
Τέσσερις μήνες κράτησε η συνεργασία της Βέροιας με τον Ρέντον Μπουλάρι. Σήμερα λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, αφού ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε αδυναμία να ακολουθήσει τις καθημερινές υποχρεώσεις του με τη «βασίλισσα» του βορρά.
Ο Μπουλάρι κατοικεί στην Θεσσαλονίκη και για να συμμετέχει στις προπονήσεις και στους αγώνες της ομάδας, αναγκάζονταν να πηγαινοέρχεται, σχεδόν, καθημερινά στη Βέροια από την συμπρωτεύουσα. Έτσι και ο ίδιος ταλαιπωρούνταν και στην εργασία του δημιουργούνταν πρόβλημα.
Για τον λόγο αυτό ζήτησε να αποχωρήσει από την βεροιώτικη ομάδα, με την διοίκηση να κάνει δεκτό το αίτημά του και να διακοπή κοινή συναινέσει η συνεργασία τους.
Όπως ανέφερε ο αλβανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής, θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε ομάδα της Β΄ κατηγορίας του πρωταθλήματος του Νομού Χαλκιδικής.
Η διοίκηση της Βέροια 1960 ευχαριστεί τον Ρέντον για την σύντομη, αλλά μεγάλη, προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.
Σχετικά Άρθρα
-
Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΟ: Απαλλαγή για Βέροια και Αλεξάνδρεια, πρόστιμο σε ΠΑΣ Βέροια
-
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τη φάση των "16"
-
Γ’ Εθνική: Ποιοι θα διευθύνουν τους αγώνες Βέροιας και Αλεξάνδρειας
-
Το ποδόσφαιρο της Ημαθίας “στερεύει”- Συρρίκνωση χωρίς φρένο στα τοπικά πρωταθλήματα!