Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νάουσα: Για την επιστροφή στις νίκες με Διαβατό - Κάλεσμα της διοίκησης

Νάουσα: Για την επιστροφή στις νίκες με Διαβατό - Κάλεσμα της διοίκησης

Τον Ατρόμητο Διαβατού υποδέχεται το Σάββατο (18/01) η ομάδα της Νάουσας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΗ, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Στο καθιερωμένο κάλεσμά της η διοίκηση των «κυανόλευκων» αναφέρει:

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 15:00, η ομάδα μας επιστρέφει στο Δημοτικό Γήπεδο Νάουσας, έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Διαβατού. Κάθε αγώνας για εμάς είναι ξεχωριστός, μια ευκαιρία για τους παίκτες μας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κάνουν υπερήφανη την ομάδα και τους φιλάθλους μας.

Οι εντός έδρας αγώνες είναι πάντα ξεχωριστοί, καθώς η παρουσία σας στις κερκίδες δίνει δύναμη στους παίκτες μας και ενισχύει το ομαδικό πνεύμα. Σας καλούμε να γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας, γεμίζοντας το γήπεδο με παλμό και ενθουσιασμό.

Ελάτε το Σάββατο στις 15:00 να γεμίσουμε το γήπεδο και μαζί να γράψουμε την ιστορία της ομάδας μας!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS