- ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 272 φορές
Νίκησε και στον Κοπανό και πέρασε στους «4» του Κυπέλλου η Αλεξάνδρεια
Η ΑΕ Αλεξάνδρειας έγινε η 4η ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.
Στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης, οι «πράσινοι» νίκησαν και στον Κοπανό τον τοπικό ΓΑΣ με 2-1 (πρώτο ματς 3-0), «σφραγίζοντας» την πρόκρισή τους στους «4» της διοργάνωσης, όπου είχαν ήδη προκριθεί η Νάουσα, ο Αγ. Γεώργιος και ο Ολυμπιακός Νάουσας.
Η ομάδα της Αλεξάνδρειας προηγήθηκε στο σκορ με τον Βασιλείου μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν και να ισοφαρίζουν στο 20’ με τον Καψάλη (λίγα λεπτά νωρίτερα έχασε πέναλτι ο Χατζόπουλος).
Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Βασιλείου στο 60ό λεπτό της αναμέτρησης.
Διαιτησία: Παπαργυρίου (Σαμαράς, Ζαχαριάδης)
ΚΟΠΑΝΟΣ: Καραμίχος, Λύτης (83’ Χαλκίδης), Γατουρτζίδης, Τζιβάρας, Σαμαράς, Ίντος, Χατζόπουλος (63’ Μποζίνης), Σ. Ορμανίδης, Καψάλης (83’ Διτσόλας), Γιαγτζίδης, Τηλκερίδης (75’ Δούμος).
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Σ. Τασιόπουλος, Μουρούνογλου, Ράικος, Τούφας, Αρβανιτίδης, Βλάχος (46’ Τσαχιρίδης), Σούκιας (65’ Τ. Τασιόπουλος), Καψάλης (65’ Πιπιλιάρης), Δημόπουλος (46’ Γάτας), Βασιλείου, Καραγιάννης (46’ Καρασαρίδης).