ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1124 φορές

Στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια προπονήθηκε σήμερα η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας φιλοξενήθηκε σήμερα η επαγγελματική ομάδα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Οι ποδοσφαιριστές της "Βασιλισσας του Βορρά" προπονήθηκαν σ΄ ένα από τα πέντε γήπεδα που διαθέτει το εκπαιδευτικό συγκρότημα, ενώ στην συνέχεια κολύμβησαν στην θερμαινόμενη πισίνα του κολυμβητηρίου και έκαναν χρήση της καινούργιας σάουνας.

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Χοσέ Γκρανέρο δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις, τις οποίες χαρακτήρισε ολοκληρωμένες, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι απόψεις των Δημήτρη Αμαραντίδη και Νίκου Καλτσά, που τόνισαν ότι τέτοιες εγκαταστάσεις τις έχει ανάγκη κάθε πόλη. Μάλιστα ο βεροιωτης επιθετικός έχει κάθε λόγο να νοιώθει κάτι περισσότερο για τον χώρο αυτό, καθώς τις γυμνασιακές και λυκειακές του υποχρεώσεις τις ολοκλήρωσε στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας.

Να υπενθυμίσουμε πως στο συγκεκριμένο σύγκρότημα, το οποίο παρέχει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, φοιτούν τα παιδιά των Γιώργου Καντιμοίρη και Μοχάμεντ Μπεν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Σέντρικ να μην προπονείται μιας και τραυματίστηκε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Από εκει και πέρα, οι Μπαλάφας, Βάσκες και Βέρτζος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον πρώτο να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους, ενώ από βδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει να προπονείται ο Αλέξης Βεργώνης που υποβλήθηκε πριν λίγες μέρες σε αρθροσκόπηση.