Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Απάντηση" της Νάουσας σε δημοσιεύματα περί αποχώρησης Κερλίδη

"Απάντηση" της Νάουσας σε δημοσιεύματα περί αποχώρησης Κερλίδη

Σε δημοσίευμα περί αλλαγής προπονητή στην ομάδα της Νάουσας, απαντάει η διοίκηση του ΦΑΣ με ανακοίνωση της.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Μετά την ανάγνωση του συγκεκριμένου άρθρου από το «γνωστό» site περί αλλαγής προπονητή της ομάδας μας και με δεδομένο ότι το καρναβάλι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καταλήγουμε ότι το δημοσίευμα ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα των ημερών.

Η διοίκηση εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στο τεχνικό επιτελείο όσο και στους παίκτες της

ΥΓ: Και για να μη ξεχνιόμαστε είμαστε η μόνη ομάδα που είναι μέσα και στους 2 της στόχους! Πρωτάθλημα και κύπελλο στη Νάουσα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS