
- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 543 φορές
Χωματερές σε εγκαταλελειμμένα σπίτια
Δυσοσμία, σκουπίδια, υπολείμματα τροφών και μία αυλή, που έχει μετατραπεί σε χωματερή συνθέτουν την θλιβερή εικόνα, που παρουσιάζει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Δημοσθένους, στη Βέροια.
Το ερειπωμένο κτίσμα βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τις εισόδους κατοικιών, με τους κατοίκους να μιλάνε για εστία μόλυνσης κάτω από το σπίτι τους. Και δεν είναι μόνο αυτό το οίκημα στο σημείο εκείνο.
Λίγα μόλις μέτρα παρακάτω, ακόμα μία υγειονομική βόμβα κρύβεται ανάμεσα στους ρημαγμένους τοίχους. Απορρίμματα, έντομα και τρωκτικά συναντά κανείς εντός και περιμετρικά των τειχών του εγκαταλελειμμένου χώρου, όπου τα κουφάρια των άδειων κτιρίων έχουν μετατραπεί σε απέραντους σκουπιδότοπους.
Κάτοικοι της περιοχής τονίζουν ότι η εικόνα των εγκαταλελειμμένων κτιρίων υποβαθμίζει την ευρύτερη περιοχή. Θα πρέπει η Δημοτική Αστυνομία να καλέσει τους ιδιοκτήτες των εγκαταλελειμμένων σπιτιών να φροντίζουν για την καθαριότητα των χώρων τους.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (17/3/25)
Σχετικά Άρθρα
-
Η Πέγκυ Ζήνα Live στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025
-
"Τα θερινά σινεμά": Το Σάββατο 30 Αυγούστου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μελίνα Μερκούρη»
-
Αλεξάνδρεια 2025: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία της Κλαυδίας
-
Βέροια: Καθημερινός κίνδυνος σε πολυσύχναστο δρόμο που παραμένει με χαλίκι (φωτο)