
- ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 763 φορές
Κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών σε γήπεδο της Ημαθίας!
Κίνδυνο για την ασφάλεια των αθλητών, αποτελεί η ύπαρξη κολώνων φωτισμού εντός του αγωνιστικού χώρου σε γήπεδο της Ημαθίας και πιο συγκεκριμένα σε αυτό της Νέας Λυκογιάννης.
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες μας, οι κολώνες από τη μία πλευρά του γηπέδου δεν είναι τοποθετημένες σε ασφαλή απόσταση από το πεδίο δράσης των παικτών (βρίσκονται σχεδόν δίπλα από την γραμμή του πλαγίου), ενώ δεν έχουν ούτε κάποιο προστατευτικό γύρω τους, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο τραυματισμών από ενδεχόμενη "σύγκρουση" την ώρα του αγώνα!
Κάτι παρόμοιο, λίγο έλειψε να γίνει σε πτώση αθλητή μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου του, στο ματς της περασμένης Κυριακής μεταξύ Λυγκογιάννης - Παλαιοχωρίου, όμως ευτυχώς ο ποδοσφαιριστής έπεσε λίγο δίπλα από την τσιμεντένια βάση της κολώνας!
Θα πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα ασφαλείας, όπως για παράδειγμα να τοποθετηθεί κάποια προστατευτική επένδυση των βάσεων με μαλακά υλικά, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος κάποιου σοβαρού ατυχήματος.