
- ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
- Posted
- Διαβάστηκε 166 φορές
Θα αργήσει η ασφαλτόστρωση των δρόμων στην πόλη της Βέροιας!
«Βομβαρδισμένη» πόλη θυμίζουν οι δρόμοι της Βέροιας. Οι εκσκαφές για το δίκτυο φυσικού αερίου και οι αντίστοιχες για την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνωντου δικτύου της ΔΕΥΑΒ σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν, ωστόσο οι ασφαλτοστρώσεις θα καθυστερήσουν αρκετά για να ξεκινήσουν.
Αυτό έχει να κάνει με τις συνδέσεις των κατοικιών στο φυσικό αέριο. Μέχρι τώρα οι αιτήσεις συνδέσεων είναι περί τις 1.000 και αυτές μετά την ολοκλήρωση του δικτύου θα απαιτηθούν αρκετοί μήνες για να συνδεθούν με τους αγωγούς διανομής.
Μέχρι τώρα οι εκσκαφές γίνονται παράλληλα στους δρόμους και με τις συνδέσεις κατοικιών στο δίκτυο είναι κάθετες στους δρόμους. Οπότε αντιλαμβάνεστε οσονούπω σε τι κατάσταση θα είναι. Και φοβόμαστε ότι θα βρίσκονται σε αυτά τα χάλια για 2 με 3 χρόνια.
Και δεν μιλάμε για «μπαλώματα». Αυτά θα γίνονται. Μιλάμε για πλήρη ασφαλτόστρωση με την σχετική υποδομή…
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (31/3/25)