ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 960 φορές

Γκρανέρο: «Δεν κάνουν καλό οι συχνές διακοπές του πρωταθλήματος»

Η νέα διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, αυτή τη φορά εξαιτίας της απόφασης της ΕΠΟ να μην ορίσει διαιτητές λόγω του ξυλοδαρμού του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου, δεν ωφελεί τη ΒΕΡΟΙΑ σύμφωνα με τον προπονητή της Χοσέ Γκρανέρο.

Ο Ισπανός τεχνικός, με δηλώσεις του στο kerkidasport.gr καταδίκασε μεν τις πράξεις βίας, ωστόσο τόνισε ότι θα πρέπει να βρεθεί ένας άλλος τρόπος αντίδρασης για να εκλείψουν αυτά τα γεγονότα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χοσέ Γκρανέρο:

«Κατ’ αρχήν καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας, από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται. Για τον λόγο αυτό οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση που έχει παρθεί. Όπως και να έχει όμως αυτές οι συχνές διακοπές του πρωταθλήματος δεν κάνουν καλό στην ομάδα μας όπως και σε καμιά ομάδα, ενώ είναι κακό για τον αγωνιστικό ρυθμό, την εικόνα και το πρεστίζ του πρωταθλήματος.

Μακάρι η αναβολή αυτή του πρωταθλήματος να δώσει μια οριστική λύση, αλλά επειδή το πρόβλημα είναι σοβαρό, ίσως θα πρέπει να βρούμε έναν άλλο τρόπο να αντιδρούμε για να εκλείψουν αυτά τα γεγονότα».

Για το αν θα κάνει η ομάδα του κάποιο φιλικό:

«Αξιολογούμε το φιλικό παιχνίδι που μπορούμε να παίξουμε, παρότι δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα επιτραπεί στους διαιτητές να πάρουν μέρος σε φιλικά ματς. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε κάποιο παιχνίδι ώστε να κρατηθούμε όσο γίνεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς και μαζί με τους συνεργάτες μου κοιτάμε όλα τα δεδομένα για να βρεθεί ο καταλληλότερος αντίπαλος».