
- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 714 φορές
Σημαντική ενίσχυση με Κουκόλη για τη "Βασίλισσα"!
Σημαντική ενίσχυση στα μετόπισθεν για τη Βέροια, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού Χρήστου Κουκόλη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα!
Το νέο απόκτημα της "Βασίλισσας", που είναι Βεροιώτης και γιος του πρώην (επί εποχής Αρβανιτίδη) γενικού αρχηγού της ομάδας Νίκου Κουκόλη, έχει παίξει για πολλά χρόνια στις μεγάλες κατηγορίες και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στη νέα προσπάθεια των "κυανέρυθρων", στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Ο Χρήστος Κουκόλης στην Βασίλισσα του Βορρά. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει μετά από χρόνια λαμπρής καριέρας σε επαγγελματικές κατηγορίες στην Βέροια. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας αγωνιζόμενος έως την Κ19. Επίσης αγωνίστηκε σε Λαμία( Super League) , Πανσεραϊκός( Super League 2) , Ηρακλής( Super League 2), Δόξα Δράμας (Super League 2) και Νεστος Χρυσουπολης (περσινός πρωταθλητής Γ’ Εθνικής). ΧΡΗΣΤΟ καλώς ήρθες στην Βασίλισσα του Βορρά !!!