ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκίνημα με εντυπωσιακά σκορ και δυνατές μάχες στη Β’ ΕΠΣΗ
ΛΟΥΤΡΟΣ - ΡΑΧΙΑ 9-1

Ξεκίνημα με εντυπωσιακά σκορ και δυνατές μάχες στη Β’ ΕΠΣΗ

Με αρκετά γκολ και δυνατές αναμετρήσεις έκανε σέντρα την Κυριακή (21/09) το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας. 

Η μεγάλη νίκη της αγωνιστικής ήρθε στον Λουτρό, όπου οι γηπεδούχοι συνέτριψαν τη Ραχιά με 9-1, δείχνοντας από νωρίς τις επιθετικές τους διαθέσεις. Αξιοσημείωτο του αγώνα ότι χρίστηκε σκόρερ στην παρθενική του εμφάνιση ο 17χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Κένταυρου, Κώστας Μινόπουλος (φωτο δεξιά).

Σπουδαία διπλά πανηγύρισαν η Επισκοπή (0-1 στην Πατρίδα), η Λυκογιάννη (0-1 στη Συκιά) και τα Ασώματα (0-2 στην Αγία Μαρίνα), ενώ με το δεξί μπήκε και η Νέα Νικομήδεια, επικρατώντας εκτός έδρας της Μαρίνας με 1-2.

Τέλος, ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς του Άχθου Αρούρη με τον ΑΠΣ Μελίκης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις (1-1).

Β’ ΕΠΣΗ - 1η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πατρίδα – Επισκοπή 0-1
Συκιά – Λυκογιάννη 0-1
Λουτρός – Ραχιά 9-1
Αγ. Μαρίνα – Ασώματα 0-2
Μαρίνα – Ν. Νικομήδεια 1-2
Άχθος Αρούρης – ΑΠΣ Μελίκης 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λουτρός 3
2. Ασώματα 3
3. Ν. Νικομήδεια 3
4. Επισκοπή 3
5. Λυκογιάννη 3
6. Άχθος Αρούρης 1
7. ΑΠΣ Μελίκης 1
8. Μαρίνα 0
9. Πατρίδα 0
10. Συκιά 0
11. Αγ. Μαρίνα 0
12. Ραχιά 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28/09, 16:00)

Συκιά – Πατρίδα
Επισκοπή – Λουτρός
Λυκογιάννη – Αγ. Μαρίνα
Ραχιά – Μαρίνα
Ασώματα – Άχθος Αρούρης
ΑΠΣ Μελίκης – Ν. Νικομήδεια

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 22/09...