- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1053 φορές
Στην τελική ευθεία του χειμερινού μεταγραφικού σχεδιασμού η "Βασίλισσα"
Σε φουλ ρυθμούς κινείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Βέροιας, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» και τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για την ενίσχυση του ρόστερ.
Ο έμπειρος μέσος Βαγγέλης Αβραμόπουλος βρίσκεται ουσιαστικά προ των πυλών, περιμένοντας άμεσα το τυπικό της ελευθέρας του, ώστε να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του. Μάλιστα, το γεγονός ότι παρακολούθησε το φιλικό με την Κοζάνη στο Ταγαροχώρι φορώντας ρούχα της Βέροιας (φωτο), μόνο τυχαίο δεν θεωρείται και επιβεβαιώνει ότι η συμφωνία είναι σε τελικό στάδιο.
Παράλληλα, τη Δευτέρα (5/1) αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της απόκτησης του Τζον Παχάρο, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στην τελική ευθεία των διαδικαστικών. Ωστόσο, ένας τραυματισμός που αποκόμισε ο Κολομβιανός επιθετικός στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Βέροια έχει κάνει τους ανθρώπους της «Βασίλισσας» πιο προσεκτικούς, καθώς αναμένουν πρώτα τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί από το ιατρικό τιμ.
Την ίδια ημέρα αναμένεται να αφιχθεί στη Βέροια και ο Σεμπαστιαν Λα Τόρε, προκειμένου να «τρέξουν» τα απαραίτητα διαδικαστικά για την ένταξή του στο ρόστερ, προσθέτοντας ακόμη μία σημαντική λύση στην επιθετική γραμμή της «Βασίλισσας».
Σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας, οι μεταγραφικές κινήσεις πιθανόν να μην ολοκληρωθούν με την απόκτηση των τριών αυτών ποδοσφαιριστών, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για μία ακόμη προσθήκη, με στόχο την περαιτέρω ποιοτική ενίσχυση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος.











