- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 425 φορές
Βέροια: Πρόεδρος, προπονητής και παίκτες έγιναν... ένα με την κερκίδα!
Το κλίμα ευφορίας επέστρεψε στις τάξεις της Βέροιας μετά το πέρασμα από την Πτολεμαΐδα και τη νίκη με 0-2 επί του Εορδαϊκού.
Η «Βασίλισσα» έβγαλε χαρακτήρα σε μια δύσκολη έδρα, όμως το highlight της ημέρας γράφτηκε μετά το τελευταίο σφύριγμα, αναδεικνύοντας το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αγάπιος Αναστασιάδης, φανερά ικανοποιημένος και δικαιωμένος από την προσπάθεια, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί προσωπικά τους πρωταγωνιστές.
Μαζί με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα όπου βρέθηκαν περίπου 80-100 πιστοί φίλοι της Βέροιας, στήνοντας ένα αυθόρμητο μίνι-πάρτι. Υπό τις ιαχές «Βέροια-Βέροια», ο ισχυρός άνδρας της "Βασίλισσας" πανηγύρισε μαζί με την ομάδα και τον κόσμο, σε μια κίνηση που δείχνει τη συσπείρωση του συλλόγου.
Αφού μοίρασε συγχαρητήρια, ο Αγάπιος Αναστασιάδης έδωσε αμέσως το σύνθημα για την επόμενη μέρα. Ζήτησε από τους παίκτες απόλυτη συγκέντρωση και πάθος, αρχής γενομένης από το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.
Η Βέροια υποδέχεται τον τρίτο της βαθμολογίας Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, με έναν και μοναδικό στόχο, τη συνέχεια του νικηφόρου σερί που θα εδραιώσει την ομάδα στη δεύτερη θέση και θα φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.











