ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 686 φορές

Ρόκα: "Με μισή ευκαιρία μας έβαλε η ΒΕΡΟΙΑ γκολ"

Απογοητευμένος από τους νέους χαμένους βαθμούς εμφανίστηκε ο προπονητής του Πανθρακικού Χοσέ Μανουέλ Ρόκα στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με τη ΒΕΡΟΙΑ.

Μάλιστα, από την απογοήτευσή του προφανώς ξέχασε τις 3-4 κλασικές ευκαιρίες που έχασε η "Βασίλισσα", κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δηλώνοντας ότι η ομάδα του δέχθηκε γκολ με... μισή ευκαιρία!!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής:

«Ντρέπομαι να λέω τα ίδια πράγματα. Είναι αυτό που λένε στο ποδόσφαιρο. Ενενήντα λεπτά παλέψαμε μέσα στην λάσπη και με μισή ευκαιρία των αντιπάλων δεν πήραμε τη νίκη. Κοιτάμε στον ουρανό και παρακαλάμε πλέον τον Θεό να μας δώσει τους τρεις πόντους. Δεν πρέπει να κλαίμε, με κλάματα δεν θα πάμε πουθενά. Οφείλουμε να συνεχίσουμε. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, αλλά χάσαμε και πάλι δυο πόντους εντός έδρας».

Σε ερώτηση για την αλλαγή του σκόρερ του Πανθρακικού Τζάνη και αν οφείλονταν σε τραυματισμό, το διέψευσε και εξήγησε ότι έγινε για λόγους τακτικής: «Τον Τζάνη τον αλλάξαμε γιατί χάσαμε το κέντρο και χρειαζόμασταν δύναμη εκεί, καθώς ο Ντιγκινί ήταν μόνος του. Μπορούσαμε να βάλουμε δύο με τρία γκολ με Μεχία, Ντιγκινί, Γκιγέρμο κλπ ώστε να κλειδώσουμε το παιχνίδι, αλλά με μισή ευκαιρία μας έβαλαν οι αντίπαλοι. Το είδατε όλοι. Όπως και το γκολ στο 93' με Αστέρα Τρίπολης όπως και η ισοπαλία με Εργοτέλη που είχαμε 18 σουτ. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά τέσσερις βαθμούς παραπάνω από όσους κερδίσαμε στα τελευταία παιχνίδια τους αξίζαμε».