ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1245 φορές

Καντιμοίρης: «Πιστεύουμε στο όνειρο της Ευρώπης»

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Χοσέ Γκρανέρο είχε αναφερθεί στον Καντιμοίρη, λέγοντας πως ο τερματοφύλακας της ΒΕΡΟΙΑΣ με την φετινή του παρουσία, αξίζει μία θέση στην Εθνική ομάδα.

Ο Γιώργος Καντιμοίρης «έπιασε» την πάσα του προπονητή του και μίλησε στο sdna.gr για την πρόκληση της συμμετοχής του στην Εθνική ομάδα. 

Ο 32χρονος τερματοφύλακας, δεν «πετάει» στα σύννεφα από την πορεία της ΒΕΡΟΙΑΣ, ωστόσο δεν κρύβει πως όσο υπάρχει δικαίωμα στο όνειρο της εξόδου στην Ευρώπη, αυτός και οι συμπαίκτες του θα το κυνηγήσουν. 

-Γιώργο, περίμενες το καλοκαίρι η ΒΕΡΟΙΑ να έχει αυτή την πορεία στο πρωτάθλημα;
«Δεν το περιμέναμε. Αυτή είναι η αλήθεια».

-Είστε όμως στην 5η θέση…
«Ναι. Εγινε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία, ήρθαν πολύ ποιοτικοί παίκτες, άλλαξε η νοοτροπία και σε συνδυασμό με το τεχνικό τιμ που είναι από μία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, φτιάξαμε ένα δυνατό σύνολο και βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία».

-Κάνετε όνειρα… Ευρώπης;
«Ο στόχος ήταν η εξασφάλιση της παραμονής. Εντάξει, όμως για να είμαστε ρεαλιστές πλέον είμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Οσο είσαι ψηλά έχει δικαίωμα να κάνεις όνειρα. Το σκεφτόμαστε, άλλωστε κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο».

-Υπάρχουν μυστικά για την ΒΕΡΟΙΑ;
«Πολλά».

-Θα μας τα αποκαλύψεις;
«Έχουμε ηρεμία, βασικό για κάθε ομάδα και καλό σύνολο, αυτά είναι τα κυριότερα».

-Σε ένα ρόστερ που αριθμεί 35 παίκτες, πολλοί εξ’ αυτών μένουν εκτός. Πως αποφεύγονται οι γκρίνιες και τα παράπονα;
«Εδώ βρίσκεται το «κλειδί» της επιτυχίας. Κανείς δεν θέλει να μένει εκτός ενδεκάδας, πόσο μάλλον εκτός αποστολής. Η επιλογή είναι δύσκολη, ειδικά για τον προπονητή. Αυτό όμως δείχνει, ό,τι σας είπα. Είμαστε οικογένεια και τίποτα δεν χαλάει το κλίμα αυτής της ομάδας».

-Ο κ Γκρανέρο, μίλησε για σένα και είπε πως αξίζεις μία θέση στην Εθνική Ελλάδος. Το σκέφτεσαι;
«Είναι πολύ καλό να λέει ο κόσμος και ο προπονητής μου πως αξίζω μία κλήση στην Εθνική. Είναι ένας από τους στόχους μου. Δουλεύω σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και το πιστεύω και ΄γω πως θα μου δοθεί η ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία».

-Το ενδεχόμενο μίας μεταγραφής, είναι στο μυαλό σου;
«Το σκέφτομαι. Δεν το κρύβω. Εχω φιλοδοξίες και θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ και κοιτάω μόνο την ομάδα μου».

-Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες προς το πρόσωπό σου;
«Όχι. Κανένα».

-Είσαι από τους πιο παλιούς παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ. Θα θέλαμε το σχόλιό σου για τον νέο μεγαλομέτοχο…
«Η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, είχε οικονομική υγεία. Δεν χρωστούσε. Πλέον ο κ. Καρυπίδης είναι ένας νέος, φιλόδοξος άνθρωπος με μοντέρνες ιδέες που βοηθάει πολύ την ομάδα. Είναι συνεπής και δείχνει μεγάλο ζήλο για την ομάδα».

-Γνωρίζεις πως παίζει και ποδόσφαιρο σε Ερασιτεχνική ομάδα…
«Ναι, το γνωρίζω. Δυστυχώς όμως δεν έχω καταφέρει να τον παρακολουθήσω ακόμα από κοντά, αφού δεν μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου με την ομάδα».

-Τι θα ήθελες να ευχηθείς στον κόσμο για τα Χριστούγεννα;
«Πάνω από όλα υγεία. Να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε καλές γιορτές και υπομονή».