ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1336 φορές

Τέσσερις της ΒΕΡΟΙΑΣ στο στόχαστρο ομάδων της Θεσσαλονίκης!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της «Βασίλισσας του βορρά» βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την συμπρωτεύουσα!

Πρόκειται για τους Μοχάμεντ Μπεν, Μπάμπη Παυλίδη, Δημήτρη Μάνο και Κώστα Παναγιωτούδη.

Η περίπτωση του 26χρονου Μπεν απασχολεί εδώ και καιρό την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. και σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για την απόκτησή του.

Για τον Μπάμπη Παυλίδη υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ηρακλή, ο οποίος θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον 24χρονο μέσο σε περίπτωση που μείνει -πρόωρα- ελεύθερος (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι) από τη «Βασίλισσα». Κάτι τέτοιο πάντως δεν φαίνεται να συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, αφού ο Παυλίδης υπολογίζεται από τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι ποντάρουν πολλά στο ταλέντο του.

Τέλος, οι νεαροί Μάνος και Παναγιωτούδης βρίσκονται στο στόχαστρο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον πρώτο να δίνεται -πιθανότατα- δανεικός και τον δεύτερο να επιστρέφει (όπως δείχνουν τα πράγματα) στον Π.Α.Ο.Κ., από τον οποίο τον «δανείστηκε» η ΒΕΡΟΙΑ και από εκεί να πηγαίνει στους «πόντιους».