ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2099 φορές

Παυλίδης: «Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις»

Μια φάση που συζητιέται ήδη πολύ από την ώρα που έγινε, συνέβη στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (07/01) μεταξύ ΒΕΡΟΙΑΣ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ήταν στο 24ο λεπτό, όταν ο Παυλίδης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και με πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Πίτκα. Λίγα εκατοστά πριν περάσει τη γραμμή, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γεωργίου την έδιωξε με το χέρι αποσοβώντας το σίγουρο γκολ, ενώ στην φάση ήταν και ο μεσοεπιθετικός της «Βασίλισσας» που έκανε μια κίνηση με το χέρι και εξ αρχής φάνηκε ότι απέκρουσε αυτός τη μπάλα, προκαλώντας όπως ήταν λογικό πολλά ερωτηματικά!

Ωστόσο, τόσο ο φωτογραφικός φακός όσο και το βίντεο του αγώνα δείχνουν καθαρά ότι αυτός που έδιωξε τη μπάλα με το χέρι ήταν ο αμυντικός του Απόλλωνα, ο οποίος μάλιστα θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και να δοθεί ταυτόχρονα πέναλτι στη «Βασίλισσα».

Το kerkidasport.gr επικοινώνησε με το νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αρκέστηκε να πει: «Δεν ήμουν εγώ που βρήκα τη μπάλα με το χέρι. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό που δείχνει καθαρά τι έγινε στην συγκεκριμένη φάση. Όπως λένε, μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις».

Η φωτογραφία "ανέβηκε" στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με το εξής σχόλιο: "Φωτογραφία "ντοκουμέντο" αποδεικνύει περίτρανα ότι ο ποδοσφαιριστής του Απόλλων Σμύρνης βρίσκει ολοκάθαρα τη μπάλα με το χέρι. Παρεμπιπτόντως, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας φορούσε κόκκινα γάντια".