ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1612 φορές

Παραδέχτηκε το χέρι που έκανε ο Γεωργίου του Απόλλωνα!!

Ο ντόρος από την απίθανη φάση του ματς Κυπέλλου ανάμεσα στη ΒΕΡΟΙΑ και τον Απόλλωνα Σμύρνης, με πρωταγωνιστές τον Μπάμπη Παυλίδη και τον Γιώργο Γεωργίου, καλά κρατεί όμως τα "δεδομένα" έχουν αλλάξει αφού πλέον οι περισσότεροι αντιλήφθηκαν αυτό που "φωνάζαμε" από χθες, ότι δηλαδή τη μπάλα την διώχνει ο παίκτης του Απόλλωνα και όχι ο Παυλίδης!

Το sdna.gr αποκάλυψε τι έλεγαν στο πούλμαν του Απόλλωνα κατά τη διάρκεια της επιστροφής της ομάδας στην Αθήνα και ποια είναι η θέση του ίδιου του Γεωργίου, που βρέθηκε …αγκαλιά με τον Παυλίδη στην επίμαχη φάση, στην οποία ο παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ πήρε κίτρινη κάρτα για …χέρι σε φάση στην οποία από δικό του σουτ η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα!

Αρχικά λοιπόν οι παίκτες του Απόλλωνα, με το που μπήκαν στο πούλμαν για να αναχωρήσουν για Αθήνα, ξαφνιάστηκαν από τον χαμό που είχε δημιουργηθεί από τη φάση, πόσω μάλλον από το γεγονός ότι το θέμα είχε ήδη φτάσει μέχρι και σε ξένα ΜΜΕ. 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με το που ενημερώθηκαν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό «παίζει» πρώτο θέμα παντού, έσπευσαν μέσω κινητών να μπουν στο Internet και να δουν το επίμαχο βίντεο που δείχνει τη μονομαχία Παυλίδη-Γεωργίου και την μπάλα να απομακρύνεται πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Η εντύπωση που τους δόθηκε ήταν αυτή που σχηματίστηκε σε όσους είδαν εξαρχής το βίντεο. Ότι αυτός που βγάζει την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή είναι ο παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ και όχι ο συμπαίκτης τους. Ο …παραλίγο σκόρερ, δηλαδή!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συμπαίκτες του 35χρονου κεντρικού αμυντικού που είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τον άμεσα εμπλεκόμενο, τον ρώτησαν τι έγινε στη συγκεκριμένη φάση. Ο ίδιος ο Γιώργος Γεωργίου δεν είχε λόγο να μην είναι ειλικρινής μαζί τους και παραδέχθηκε όχι μόνο ότι εκείνος βρίσκει την μπάλα με το χέρι, αλλά της δίνει και κανονικό «χαστούκι», ώστε να μην περάσει τη γραμμή, παίρνοντας το ρίσκο να αποβληθεί αν διαιτητής και βοηθός έβλεπαν καθαρά τη φάση.

«Εγώ έκανα το χέρι, αλλά τι να έλεγα, ρε παιδιά;», παραδέχθηκε ο έμπειρος αμυντικός του Απόλλωνα, που εξαργύρωσε με …ιδανικό τρόπο την εμπειρία του, καθώς τελικά δικαιώθηκε: και την μπάλα «χαστούκισε» και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή, καθώς ο τελευταίος τιμώρησε τον Παυλίδη.  Πάντως, και ο ίδιος ο Γεωργίου –όπως και οι συμπαίκτες του- εντυπωσιάστηκε βλέποντας ότι στο βίντεο όντως φαίνεται ότι ο Παυλίδης είναι αυτός που φαίνεται να διώχνει την μπάλα πριν εκείνη περάσει τη γραμμή!