ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 930 φορές

Νέο στραβοπάτημα για τη «Βασίλισσα» 1-1 με Καλλονή

Ένα ακόμη στραβοπάτημα για τη «Βασίλισσα του βορρά», η οποία δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Καλλονή στο Δημοτικό στάδιο μένοντας στο 1-1 και προβληματίζοντας για μία ακόμη φορά με την απόδοσή της.

Οι «κυανέρυθροι» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν σκιά του καλού εαυτού τους, ενώ στο τέλος που πίεσαν μαζικά την αντίπαλη εστία, στάθηκαν άτυχοι καθώς σε 2-3 περιπτώσεις έφτασαν μια ανάσα από το νικητήριο γκολ αλλά δεν μπόρεσαν να το πετύχουν.

Το ματς ξεκίνησε με τη ΒΕΡΟΙΑ να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να κλείνει στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους. Στην πρώτη της ευκαιρία μάλιστα λίγο έλλειψε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 7’ το μακρινό σουτ του Μπατιόν βρήκε στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα όμως οι «κυανέρυθροι» δεν αστόχησαν. Ήταν ο Μπεν που έβγαλε από αριστερά την σέντρα για τον Καλτσά, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Χογκ και έγραψε το 1-0 για τη «Βασίλισσα»!

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και αφού στο 15’ έχασαν καλή ευκαιρία όταν το σουτ του Χουάνμα αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Καντιμοίρη, ένα λεπτό αργότερα κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια από στημένη φάση.

Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Αντέτζο πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Χουάνμα τη δεύτερη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βεροιώτικης εστίας γράφοντας το 1-1!

Παρά την ψυχρολουσία, οι «κυανέρυθροι» ανέλαβαν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να πιέσουν για ένα ακόμα γκολ, όμως  η μοναδική στιγμή που απείλησαν ήταν ένα σουτ του Μπαργκάν στο 40’ που κατέληξε άουτ και ένα ακόμη του Μαλόν στο 44’ που είχε την ίδια κατάληξη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όταν στο 47’ το σουτ του Καλτσά από το ύψος του πέναλτι πέρασε δίπλα από την εστία του Καντιμοίρη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Καλτσάς της ΒΕΡΟΙΑΣ προσπάθησε να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση αριστερά, αλλά ο Χογκ απομάκρυνε!

Στο 51’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μίνγκα από δεξιά, ο Χουάνμα έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Καντιμοίρης μπλόκαρε τη μπάλα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κάνουν πολλά λάθη δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να φτάνουν συχνά με αξιώσεις στην περιοχή τους, χωρίς ωστόσο να κάνουν κάποια μεγάλη φάση.

Μετά το 60’ οι Βεροιώτες ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλη εστία, χάνοντας δύο πολύ σπουδαίες ευκαιρίες!

Στο 64’ ο Μπεν έκανε φοβερή ενέργεια και έπιασε εκπληκτικό σουτ αλλά ο Χογκ πετάχτηκε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του και έδιωξε σε κόρνερ!

Τρία λεπτά αργότερα, έπειτα από ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Βεργώνη, ο Καλτσάς μπήκε στην περιοχή από δεξιά και επιχείρησε σουτ, όμως σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι! Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον Μπαργκάν, όμως το σουτ που έπιασε άγγιξε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ!

Η «Βασίλισσα» μετά το 70’ βγήκε μαζικά στην επίθεση για να πετύχει το νικητήριο γκολ και στο 79’ μετά από κάθετη πάσα του Βεργώνη, ο Καλτσάς δεν μπόρεσε να κοντρολάρει και έχασε την ευκαιρία να απειλήσει!

Στο 80' ο Καλτσάς έβγαλε μόνο τον Κάμπορα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο ο β' βοηθός ανέκοψε λανθασμένα τον επιθετικό της "Βασίλισσας" καθώς είχε ξεκινήσει από κανονική θέση!

Παρά την προσπάθεια που έκαναν οι Βεροιώτες δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της Καλλονής μένοντας για ένα ακόμη ματς χωρίς νίκη!

Με λάθη, κυρίως εις βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ, ήταν η διαιτησία του Ζαχαριάδης και των βοηθών του Καλφόγλου και Χαρίση.

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Βεργώνης, Μπατιόν (63’ Άρτσε), Καλτσάς, Μπαργκάν (81’ Γεωργιάδης), Παυλίδης (72’ Κάμπορα), Μπεν.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αντέγιο, Χωριανόπουλος (82’ Ναβάρο), Αναστασιάδης, Καλτσάς, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Βαλιός, Μίνγκας (73’ Καμαρά), Χουάνμα (84’ Μπαρέρα).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «Κ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 12/01…