ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 948 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τρεις αμφίβολοι εν όψει Ξάνθης

Πίσω αφήνουν στη ΒΕΡΟΙΑ το άτυχο ματς με την Καλλονή, στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (14/01, 17:15) με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η μίνι προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ξεκίνησε ουσιαστικά από το πρωί της Δευτέρας (12/01) με προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου, όπου ο Χοσέ Γκρανέρο είδε τους Ντουμίτρου (ίωση) και Καλτσά (διάστρεμμα) να μην παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα.

Η συμμετοχή των δύο προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση της Ξάνθης είναι αμφίβολη, ενώ δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και ο Μπαλάφας, ο οποίος μπορεί να ξεκίνησε πλέον να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα αλλά βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση.

Η ομάδα θα προπονηθεί για τελευταία φορά το πρωί της Τρίτης (13/01) και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την ακριτική πρωτεύουσα.

Όσον αφορά το μέτωπο των αποδεσμεύσεων, δεν σημειώθηκε κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη με τον Βαγγέλη Τσιάμη να είναι ο μοναδικός (μετά τον Παναγιωτούδη) που έλυσε την συνεργασία του με τη «Βασίλισσα» και πλέον κατηφορίζει στην Αθήνα για λογαριασμό του Αχαρναϊκού.