ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1605 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Στο… περιθώριο ο Μαλόν - Δηλώσεις Θ. Καρυπίδη

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, ο Ιβάν Μαλόν είναι ο ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ που κλήθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της έρευνας για το αν το ματς Π.Α.Ο.Κ.-ΒΕΡΟΙΑ 4-1, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ήταν χειραγωγημένο.

Στην εκπομπή έκανε παρέμβαση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος δήλωσε πως ο παίκτης είναι καθαρός και πως για να προστατευτεί, θα μείνει εκτός ομάδας μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της "Βασίλισσας του βορρά":

«Ο ποδοσφαιριστής μας δεν σημαίνει ότι είναι και ένοχος, επειδή καλείται ως ύποπτος. Ο εισαγγελέας θα κάνει τη δουλειά του, αλλά τους παίκτες δεν τους ρυθμίζουμε να παίζουνε. Σε κάποια παιχνίδια θα είναι καλοί, σε άλλα όχι. Με τον Παναθηναϊκό στο 25’ αποβλήθηκε, τι πάει να πει; Ότι ήταν μιλημένος; Ο εισαγγελέας μπορεί να τον καλέσει και να κάνει τη δουλειά του.

Δεν ήταν κόκκινη με τον Παναθηναϊκό, εκεί που αποβλήθηκε. Ήταν πέναλτι, αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν είναι κομπιούτερ να τους ρυθμίζουμε και σε κάθε παιχνίδι να έχουν αυξημένη απόδοση. Οι παίκτες σε άλλα παιχνίδια έχουν καλή απόδοση και σε άλλα όχι. Σε κάθε περίπτωση η ΒΕΡΟΙΑ πρέπει να προστατευθεί.

Ο ποδοσφαιριστής δεν θα ξαναπαίξει σε παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Πρώτα από όλα ζημιώνεται η ομάδα, αν κάτι υπάρχει θα το δούμε. Αλλά ζημιώνεται η ομάδα και φυσικά δεν σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής είναι ένοχος. Θα τον προστατέψουμε, δεν έχει δώσει δικαίωμα και δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα.

Θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει τίποτα στο παιχνίδι αυτό αλλά και σε όλα τα παιχνίδια. Είδατε τι έγινε προχθές στον αγώνα Κυπέλλου. Πήγαν να τιναχθούν όλα στον αέρα με μια φάση στον αγώνα για το Κύπελλο. Άρχισαν πάλι όλοι να λένε για τη ΒΕΡΟΙΑ, για το στοίχημα, για το ένα, για το άλλο. Μας έχει κουράσει αυτό το πράγμα, για το Θεό»!