ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1182 φορές

Πάνοπλη στην Ξάνθη η «Βασίλισσα»!

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ταξιδεύει στην ακριτική Ξάνθη η «Βασίλισσα του βορρά», ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (14/01, 17:15) με την τοπική Skoda για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου (18η αγωνιστική) του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους το πρωί της Τρίτης (13/01) με τον Χοσέ Γκρανέρο να βλέπει με ικανοποίηση τους Καλτσά και Ντουμίτρου να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Έτσι, ο Ισπανός τεχνικός τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Σωτήρη Μπαλάφα που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Εκτός έμεινε μόνο ο ανέτοιμος Βάσκες, ενώ κανονικά στην αποστολή είναι και ο Ιβάν Μαλόν παρά το θέμα που προέκυψε με την κλήση του στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Ο Γκρανέρο πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, σε περίπτωση που κάποιος από τους παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα δεν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί.

Αυτοί είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Όστοϊτς, Αμαραντίδης, Μαλόν, Μπατιόν, Βεργώνης, Μπαλάφας, Άρτσε, Εσπάρθα, Μπεν, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.