ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1172 φορές

Η «ακτινογραφία» των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ στο 2-2 της Ξάνθης

Το kerkidasport.gr «ακτινογραφεί» την απόδοση που είχαν οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά» στο ισόπαλο 2-2 της Ξάνθης.

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Ήταν ασταθής στις εξόδους του και φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ της Ξάνθης. Στο πρώτο γκολ προδόθηκε από την άμυνά του. Είχε στο ενεργητικό του 1-2 καλές επεμβάσεις.

ΜΑΛΟΝ: Ήταν κινητικός και είχε στο ενεργητικό του αρκετές πλαγιοκοπήσεις, χωρίς όμως να κάνει κάτι το ουσιαστικό. Προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους αλλά δεν είχε ουσία. Αμυντικά, μέχρι την αποβολή του παίκτη της Ξάνθης είχε αρκετά προβλήματα, ενώ στην συνέχεια ανέβηκε καθώς βρήκε περισσότερους χώρους.

ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ: Ήταν φανερά εκτός ρυθμού και φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Επειδή το ματς πήγε στην δύναμη και είχε ήδη μια κάρτα προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και έγινε αλλαγή πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Γενικά αντιμετώπισε πολλά αμυντικά προβλήματα, κυρίως στο ψηλό παιχνίδι, ενώ δεν είχε καλές τοποθετήσεις και σωστά μαρκαρίσματα.

ΒΕΡΤΖΟΣ: Ο γνωστός δυναμικός Βέρτζος, ο οποίος πάλεψε απέναντι στον Καπετάνο αλλά υστέρησε στο ψηλό παιχνίδι. Βγήκε από το ματς για λόγους τακτικής.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Είχε αρκετές θετικές επεμβάσεις, ενώ στο δεύτερο μέρος που πέρασε στην θέση του αριστερού μπακ, που είναι η φυσική του θέση, ήταν ακόμη καλύτερος καθώς βγήκε μπροστά και βρήκε χώρους για να δημιούργησε παιχνίδι. Αμυντικά δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, όμως φέρει κι αυτός ευθύνη στο πρώτο γκολ της Ξάνθης.

ΒΕΡΓΩΝΗΣ: «Κατάπιε» και πάλι πολλά χιλιόμετρα, πίεσε, μοίρασε μπαλιές και βοήθησε στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ωστόσο είχε και 1-2 στιγμές αδράνειας που παραλίγο να στοιχήσουν στην ομάδα του.

ΜΠΑΤΙΟΝ: Κυριάρχησε στο ψηλό παιχνίδι στον χώρο του κέντρου και ήταν αρκετά ανεβασμένος σε σχέση με προηγούμενα ματς. Στις αρχές του β’ μέρους ανέλαβε πιο ελεύθερο ρόλο στον άξονα, ενώ κάποια στιγμή -λόγω τακτικής- οπισθοχώρησε σαν στόπερ και είχε κάποιες στιγμές αδράνειας.

ΚΑΛΤΣΑΣ: Ήταν και πάλι κινητικός και συμμετείχε σε αρκετές φάσεις. Έβγαλε την ασίστ στην φάση του πρώτου γκολ της ομάδας του, ενώ βρέθηκε πάλι την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση για να δράσει και να πετύχει ένα ακόμη τέρμα, φτάνοντας στα 9 τη φετινή σεζόν!

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Από τους κορυφαίους της ομάδας του. Είχε ωραίες ατομικές ενέργειες, χωρίς όμως να αποφύγει και πάλι τα εύκολα λάθη. Με όμορφες ντρίπλες και ενέργειες ξεπερνούσε τους αντιπάλους του και το μόνο που του έλλειψε ήταν το γκολ, αν και του δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να το πετύχει. Να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε μέσα σε εχθρικό κλίμα, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που τα «άκουσε» από την εξέδρα.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλή παρουσία και δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου την ομάδα του. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή του και ιδιαίτερα προς το τέλος του αγώνα, έχοντας δύο ασίστ και μια πολύ καλή ευκαιρία για να πετύχει το νικητήριο γκολ.

ΜΠΕΝ: Αρκετά καλός στο πρώτο μέρος, έδωσε πολλές μάχες αλλά ήταν σαν τη… μύγα μεσ’ στο γάλα ανάμεσα σε Γούτα και Λισγάρα! Ωστόσο, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του και την αδράνεια των αντίπαλων αμυντικών, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στην επανάληψη έπεσε κάπως η απόδοσή του, αλλά συμμετείχε στην φάση της ισοφάρισης με ωραία εκτέλεση φάουλ.

ΚΑΛΙ: Μπήκε για να αντιμετωπίσει στο αέρα τον Καπετάνο. Σε γενικές γραμμές βοήθησε αμυντικά και έδωσε λύσεις, όμως στάθηκε άτυχος σε μια φάση με αντίπαλο τον Σολτάνι καθώς σκίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε από το ματς.

ΚΑΜΠΟΡΑ: Ήταν κινητικός και βγήκε αρκετές φορές εκτός περιοχής για να πάρει τη μπάλα. Λίγο έλλειψε μάλιστα να πετύχει και το νικητήριο γκολ αλλά στάθηκε άτυχος στην κεφαλιά που έκανε στο 85ο λεπτό. Σε δύο φάσεις προσπάθησε να βγει ωραία στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει περισσότερο απειλητικός.

ΟΣΤΟΪΤΣ: Βοήθησε αμυντικά με την είσοδό του στο ματς και ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι. Ωστόσο είχε και κάποιες λάθος μεταβιβάσεις.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παντσερίδης