ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1225 φορές

Εν αναμονή των μεταγραφών στη «Βασίλισσα»

Παρότι ακόμη δεν έχουν προχωρήσει οι αποδεσμεύσεις στο «φορτωμένο» ρόστερ της ομάδας, οι επιτελείς της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να κλείσουν κάποιες μεταγραφές, έχοντας μοναδικό στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Οι «κυανέρυθροι» θα ενισχυθούν με 2-3 παίκτες που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα (2 ακραία μπακ και ένα χαφ), ενώ πιθανότατα θα αποκτήσουν και 1-2 ταλαντούχους και φέρελπις ποδοσφαιριστές, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα.

Στην θέση του επιτελικού μέσου, όπως όλα δείχνουν δεν θα αποκτηθεί τελικά κάποιος παίκτης, καθώς οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» δείχνουν εμπιστοσύνη στον 23χρονο Μπάμπη Παυλίδη, τον οποίο πιστεύουν πολύ και θέλουν να του δώσουν την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.

Τέλος από την ΠΑΕ ο Κάκος Κυριάκου!

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες μέρες ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, Κάκος Κυριάκου. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του πρόεδρου Θόδωρου Καρυπιδη, αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Κύπρο, ενώ οι λόγοι της απομάκρυνσής του δεν έγιναν γνωστοί.

Πλέον, οι άμεσοι συνεργάτες του προέδρου είναι οι Αργύρης Πρόιος και Σίμος Ορφανίδης, όπως και ο Γιώργος Λαναρής που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος.