ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 927 φορές

Μόνο νίκη θέλει η ΒΕΡΟΙΑ απέναντι στον Ο.Φ.Η.

«Νίκη και μόνο νίκη» είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά», ενόψει του Σαββατιάτικου (17/01, 15:00) εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. που ανοίγει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι», που αγνοούν τη νίκη μέσα στο 2015, ευελπιστούν να έχουν την θερμή στήριξη των φιλάθλων τους, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών και να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Αγωνιστικά, η μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (16/01) με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, με τον Χοσέ Γκρανέρο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Καλί, Βάσκες και Σέντρικ, ενώ εκτός άφησε και τον Μπαλάφα που έχασε αρκετές προπονήσεις τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Όστοϊτς, Αμαραντίδης, Μαλόν, Μπατιόν, Βεργώνης, Άρτσε, Εσπάρθα, Μπεν, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γκρανέρο μίλησε για αρκετά λεπτά στους παίκτες του προσπαθώντας να τους ανεβάσει την ψυχολογία από τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα. Τους επεσήμανε τα λάθη που έκαναν στο ματς με την Ξάνθη και τους ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή στο παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η., ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης. «Μην επαναπαύεστε σε όσα καταφέραμε μέχρι τώρα, μπορούμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά» ήταν μια από τις ατάκες του Ισπανού κόουτς!