ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 682 φορές

Με Λόρια στη Βέροια ο Ο.Φ.Η.

Παγωμάρα επικρατεί στον Ο.Φ.Η. μετά την απόφαση αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Ηρακλειωτών για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Για την ώρα, πάντως, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να διεκδικήσουν την πολύτιμη νίκη στη Σαββατιάτικη (17/1) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη ΒΕΡΟΙΑ.

Εν όψει, λοιπόν, του αγώνα της 19ης αγωνιστικής ο 56χρονος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Γκιόργκι Λόρια, μιας και ο Γεωργιανός τερματοφύλακας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο, που του στέρησαν τη συμμετοχή στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Αντίθετα, τραυματίας παραμένει ο έτερος Γεωργιανός, ο Μερεμπασβίλι δηλαδή, κι έτσι ο 28χρονος μέσος δεν θα δώσει το «παρών» κόντρα στη «Βασίλισσα του Βορρά».

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή που είχε αναχωρήσει αρχικά για το Αγρίνιο και κατόπιν για τη Βέροια βρίσκονται αναλυτικά και οι εξής «ασπρόμαυροι»: Αγριμάκης, Στάθης, Αρτόλα, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Τζορτζ, Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Μαραθιανός.