ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 814 φορές

ΒΕΡΟΙΑ - Ο.Φ.Η.: Ανάλυση αγώνα

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σήμερα Σάββατο στις 3μμ στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα νέα των δύο ομάδων ξεκινώντας από τη «Βασίλισσα» που δεν μπήκε καλά στην νέα χρονιά καθώς αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, εκ των οποίων οι δύο ήταν εντός έδρας αναμετρήσεις. Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι η νίκη κόντρα στον αποδεκατισμένο και πληγωμένο Ο.Φ.Η. αποτελεί μονόδρομο. Μια νίκη που θα φέρει ψυχολογία και θα διατηρήσει την ομάδα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα, κυρίως οικονομικά, που έχουν επηρεάσει κατά πολύ την εικόνα της ομάδας. Τα χρέη πολλά και ο κίνδυνός εξόδου από του πρωτάθλημα είναι ορατός. Μεγάλη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα και βαθμολογική ανάσα, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική βαριά ήττα στο Αγρίνιο. Σαν να μην έφταναν αυτά στην ομάδα του Ηρακλείου ήρθε και αφαίρεση έξι βαθμών από οφειλές σε παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας. Σίγουρα η αποστολή του Ο.Φ.Η. από εδώ και πέρα θα είναι πολύ δύσκολη και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να βγάλει αυτή η κατάσταση.

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΒΕΡΟΙΑ: Εκτός θα είναι ο τραυματίας Καλί με σκίσιμο στο γόνατο, ο Βάσκες που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και οι ανέτοιμοι Μπαλάφας, Σέντρικ. Επίσης δεν υπολογίζονται οι Βούκιτς, Καταλά, Κατίδης, Χασελμπάινκ.

Ο.Φ.Η.: Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μερεμπασβίλι ενώ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ο Λόρια και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Αναστόπουλου.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Όστοϊτς, Αμαραντίδης, Μαλόν, Μπατιόν, Βεργώνης, Άρτσε, Εσπάρθα, Μπεν, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.

Ο.Φ.Η.: Αγριμάκης, Στάθης, Αρτόλα, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Τζορτζ, Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Μαραθιανός.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ

ΒΕΡΟΙΑ: Ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο αναμένετε να παρατάξει την ομάδα του με την ίδια τετράδα στην άμυνα. Το δεξί άκρο θα καλύψει ο Μαλόν, το αριστερό ο Αμαραντίδης και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Βέρτζος και Ραούλ Μπράβο. Μπατιόν και Βεργώνης θα αγωνιστούν ως δύο αμυντικοί μέσοι, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Καλτσάς (δεξιά) και Μπαργκάν (αριστερά). Ο Μπεν θα παίξει σίγουρα στην επίθεση είτε με τον Κάμπορα, αν ο Γκρανέρο προτιμήσει να παρατάξει την ομάδα με δύο φορ, είτε με τον Παυλίδη λίγο πιο πίσω σε ελεύθερο ρόλο. Κάτω από τα δοκάρια φυσικά θα καθίσει ο Γιώργος Καντιμοίρης

Ο.Φ.Η. Από την άλλη πλευρά ο Αναστόπουλος θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές εσωτερικές αλλαγές παικτών. Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Λόρια, δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Αρτόλα (Στάθης) ενώ αριστερά ο Μονιάκης. Κεντρικοί αμυντικοί οι Τριποτσέρης και Μακρής που δεν είναι η φυσική του θέση. Στον άξονα θα είναι ο Στάθης (Κάλαϊτζιτς) με τον Μπανούση και πιο ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Λαμπρόπουλος. Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται δεξιά ο Κουτσιανικούλης, αριστερά ο Ροβίθης και στην κορυφή ο Τζόρτζ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παντσερίδης