ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 909 φορές

Με τους νεοαποκτηθέντες στα Γιάννινα η «Βασίλισσα»!

Με στόχο να σταματήσει το αρνητικό σερί της θα αγωνιστεί η ΒΕΡΟΙΑ το απόγευμα της Τετάρτης (04/02, 17:15) στα Γιάννινα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ, για την εμβόλιμη 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι του Χοσέ Γκρανέρο σκέφτονται μόνο το θετικό αποτέλεσμα σε ένα κομβικό παιχνίδι και μέσα σε μια έδρα που δεν έχουν και την καλύτερη παράδοση, αφού μόλις πέρσι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στους «Ζωσιμάδες».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η μίνι προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (03/02) με προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, στην οποία πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του τραυματία Καλί.

Κανονικά προπονήθηκαν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που μετέχουν και στην αποστολή, ενώ στον αντίποδα ο Άγγελος Βέρτζος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αστράγαλο στα μέσα της προπόνησης.

Πάντως, ο δυναμικός αμυντικός δεν είχε ούτως ή άλλως δικαίωμα να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ καθώς στο ματς αυτό δηλώθηκε να εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ σίγουροι απόντες θα είναι και οι επίσης τιμωρημένοι Μπατιόν, Μπαλάφας και Μπαργκάν.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Τζινάρ, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Καταλά, Μαλόν, Μαραγκός, Βάσκες, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Ναζλίδης, Κάμπορα.