ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 588 φορές

Γκρανέρο: «Να διεκδικήσουμε το καλύτερο κόντρα στον ΠΑΣ»

Η ΒΕΡΟΙΑ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χοσέ Γκρανέρο στην κάμερα του novasports το ζητούμενο για την ομάδα του είναι να παραμείνει συγκεντρωμένη σε όλο το ματς για να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της «Βασίλισσας»:

«Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, σε μια δυνατή έδρα. Εκτός από τον αντίπαλο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πολύ μεγάλη κόπωση, τις αποβολές και τις λίγες μέρες που είχαμε στην διάθεσή μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα χρησιμοποιήσουμε κάποιους πιο «φρέσκους» παίκτες, κάποιους που έχουν λιγότερα αγωνιστικά λεπτά, ενώ θα έχουμε στην διάθεσή μας και τις περισσότερες από τις μεταγραφές».

Για το πώς περιμένει τον ΠΑΣ: «Είναι μια ομάδα που ξέρει πολύ καλά τι κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κρατάει την οργάνωσή της, είναι πάρα πολύ καλά δουλεμένη και ξέρει πώς να διεκδικεί τα αποτελέσματα στην έδρα της. Θα πρέπει να έχουμε ένταση, δύναμη και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Να κάνουμε όλοι κατάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι και να βγούμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Να ανακτήσουμε την ενέργεια και τις δυνάμεις μας, να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε ότι πιο θετικό γίνεται».