ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1036 φορές

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ: Ανάλυση αγώνα

Ενδιαφέρον ματς αναμένεται να γίνει στο γήπεδο των Ιωαννίνων όπου ο τοπικός ΠΑΣ φιλοξενεί τη ΒΕΡΟΙΑ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η «Βασίλισσα του βορρά» είχε επικρατήσει με 2-0.

Οι Γιαννιώτες μετά την νίκη ανατροπή με την Κέρκυρα έχουν αναμφισβήτητα πολύ ανεβασμένο ηθικό. Η επίθεση του ΠΑΣ πετάει «φωτιές» και αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί και στο ματς με τη ΒΕΡΟΙΑ. Έχει σύμμαχο την παράδοση μιας και το μοναδικό «διπλό» που πήρε η «Βασίλισσα» ήταν μόλις την περσινή σεζόν. Η τελευταία νίκη του ΠΑΣ τον ανέβασε βαθμολογικά και πλέον έχει μπει στο κυνήγι των Play off.

Η ΒΕΡΟΙΑ από την πλευρά της, πάλεψε στα ίσια κα παλικαρίσια το ματς με τον Ολυμπιακό και βρήκε έναν πολύ κακό διαιτητή που της στέρησε το θετικό αποτέλεσμα. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Βεροιώτες θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι να επιστρέψουν στις νίκες.

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ο Γιάννης Πετράκης θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του και έτσι έχει ευχάριστο πονοκέφαλο για την βασική ενδεκάδα. Ο προπονητής του ΠΑΣ άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Ναδάλες, Γαρουφαλιά και τους Κρητικό, Νάκο, Ηλιάδη.

ΒΕΡΟΙΑ: Κανονικά προπονήθηκαν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που μετέχουν και στην αποστολή (Τάτος, Καμπαγιέρο, Μαραγκός). Στον αντίποδα ο Βέρτζος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αστράγαλο από την τελευταία προπόνηση, όμως έτσι κι αλλιώς δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ αφού δηλώθηκε να εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Σίγουροι απόντες θα είναι και οι επίσης τιμωρημένοι Μπατιόν, Μπαλάφας και Μπαργκάν. Εκτός αποστολής μετά από αρκετό καιρό ο νεαρός Παυλίδης.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μανιάς, Σαπαλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τσάβες, Ακόστα, Κοροβέσης, Χαρίσης, Γιάκος, Σκόνδρας, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Στρούνα, Αυγενικού.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Καταλά, Μαλόν, Μαραγκός, Βάσκες, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Ναζλίδης, Κάμπορα.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βελίδης, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ντάσιος, στο αριστερό ο Στρούνα, ενώ οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Μπέριος και Μιχαήλ. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Χαρίσης, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Ακόστα, Τσαβες στα πλάγια και Ίλιτς στην κορυφή. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Μανιάς.

ΒΕΡΟΙΑ: Την εστία της «Βασίλισσας» θα υπερασπιστεί ο Γιώργος Καντιμοίρης. Δεξιά θα βρίσκεται ο Μαλόν, αριστερά ο Αμαραντίδης ενώ οι κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Όστοϊτς και Ραούλ Μπράβο. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Βεργώνης και Βάσκες με τον Γεωργιάδη σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Καλτσάς (δεξιά), Ντουμίτρου (αριστερά) και στην κορυφή ο Μοχάμεντ Μπεν που επιστρέφει. Οι δύο τελευταία θα εναλλάσσονται. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο νεοαποκτηθείς Στέλιος Μαραγκός.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παντσερίδης