ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 588 φορές

Ντουμίτρου: «Να έχουμε νοοτροπία νικητή»

Για το κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο μίλησε στην κάμερα του Novasportsο Ιταλός επιθετικός της «Βασίλισσας του βορρά», Νικολάο Ντουμίτρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας και να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή που είχαμε στα πρώτα παιχνίδια. Προερχόμαστε από τρεις ήττες που είναι διαφορετικές. Δεν είχαμε την κατάλληλη νοοτροπία τόσο στην Κέρκυρα όσο και στα Γιάννενα, μένω όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό που παρότι χάσαμε τον αγώνα, είχαμε άλλη νοοτροπία.

Εμείς σαν ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είμαστε 100% επαγγελματίες και όταν έρθει η στιγμή να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι σε έναν «καταστροφικό» αγωνιστικό χώρο αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί στον ίδιο αγωνιστικό χώρο τα Γιάννενα κατάφεραν και έπαιξαν πάρα πολύ καλά.

Για το πώς περιμένει τον Ατρόμητο: «Προσωπικά εγώ περιμένω πως και πως να αγωνιστώ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μου. Δεν θα μιλήσω ακόμα για τελικό διότι το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο. Είναι όμως ένα αποφασιστικό παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο, που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και παίζει ίδιο ποδόσφαιρο μ’ εμάς. Επομένως είναι ένα παιχνίδι από αυτά που εμείς οι ποδοσφαιριστές αρέσουμε να παίζουμε και μακάρι να αγωνιστώ σε αυτό το ματς. Θέλω να κερδίσουμε τον Ατρόμητο και ελπίζω όλοι οι συμπαίκτες μου να νοιώθουν έτσι ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία στα αποδυτήρια: «Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι όταν τραβάει σε μια κοινή γραμμή γίνεται μια πολύ δύσκολη ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Όταν ο καθένας τραβάει τον δικό του δρόμο έχει φανεί ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν αντίπαλο».