
- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 975 φορές
Λαναρής: «Στενάχωρο το αποτέλεσμα»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πλατανιά, αλλά από την άλλη δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα φάνηκε στα λεγόμενά του ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργος Λαναρής.
«Ήρθαμε σήμερα εδώ ξέροντας ότι ο Πλατανιάς παίζει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γι’ αυτόν. Όπως επίσης και για μας ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά ως γηπεδούχος είχε το περισσότερο άγχος. Στο α’ ημίχρονο είπα στους παίκτες να είναι 100% συγκεντρωμένοι. Σε μια φάση αδρανήσαμε και δεχτήκαμε το γκολ κι όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος, η μπάλα τιμωρεί.
Στο β’ ημίχρονο είπαμε ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, υπάρχει αρκετός χρόνος για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ. Πιστεύω ότι το β’ ημίχρονο μας ανήκει, ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Πλατανιά. Δημιουργήσαμε τις φάσεις, δυστυχώς δεν μπορέσουμε να σκοράρουμε κι έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που είναι στενάχωρο για μας, αλλά σίγουρα τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα», ανέφερε αρχικά.
Για το αν η ΒΕΡΟΙΑ θα χρειαστεί κι άλλους βαθμούς εκτός από τους τρεις που θα πάρει με τη Νίκη Β. και με τους οποίους θα φτάσει τους 40: «Πιστεύω ότι το αυριανό παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πανθρακικό θα κρίνει πολλά».
Για το αν η απουσία προπονητή ήταν ένα αρνητικό γεγονός για την ομάδα του και λειτούργησε θετικά για τον Πλατανιά: «Όχι. Αυτό νομίζω μέσα στο γήπεδο δεν φάνηκε καθόλου. Σίγουρα, ένας προπονητής επηρεάζει την κατάσταση αλλά τα παιδιά έδειξαν από χθες το βράδυ που φύγαμε από τη Βέροια έναν επαγγελματισμό, ήταν σοβαροί όπως και μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι δεν επηρεαστήκαμε απ’ αυτό».
Σχετικά Άρθρα
-
Μεγάλη τιμή για τη Βέροια και την Ημαθία: Ο Γιώτης Τσαλουχίδης στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ για το Παγκόσμιο Κύπελλο
-
Προς μετάθεση το Αστέρας Αγ. Νικολάου – Βέροια για το Κύπελλο Ερασιτεχνών!
-
Πρώτη μεταγραφή για τον Μακεδονικό Πλατάνου με Παναγιώτη Κούκλα
-
Η Νάουσα καλεί τους φιλάθλους στη Μηχανιώνα - Δωρεάν λεωφορείο για το ματς Κυπέλλου