ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1576 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Αθωώνεται και ετοιμάζει μπαράζ ανακοινώσεων!

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ που κύλησε χωρίς ανακοινώσεις, καθώς άπαντες περίμεναν την απόφαση για την υπόθεση χειραγώγησης ή όχι του αγώνα της «Βασίλισσας» με τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2013, η αναμονή φτάνει επιτέλους στο τέλος της!

Η επιτροπή εφέσεων θα γνωστοποιήσει σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο την οριστική της απόφαση, που εκτός απροόπτου θα είναι αθωωτική για τους «κυανέρυθρους» και αυτό το γεγονός θα αποτελέσει την απαρχή ενός μεταγραφικού «ντεμαράζ» για την ενίσχυση της ομάδας, η οποία τη νέα σεζόν θα έχει υψηλούς στόχους!

Ήδη ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας «έτρεχε» όλο αυτό το διάστημα τον προγραμματισμό για την Σούπερ Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου, κάνοντας επαφές με πολλούς υποψήφιους ποδοσφαιριστές για να φορέσουν την φανέλα της «Βασίλισσας».

Την λίστα με τους παίκτες (ονόματα και θέσεις) που έχει μιλήσει, την παρέδωσε στον πρόεδρο Θόδωρο Καρυπίδη και σε συνεργασία των δύο ανδρών θα προχωρήσουν οι ενέργειες για συμφωνία μαζί τους.

Χάλασε του Κυριακίδη

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ μίλησαν με τον πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης, Δημήτρη Κυριακίδη, με σκοπό να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο 28χρονος γκολκίπερ, του οποίου η σύζυγος κατάγεται από τη Βέροια, έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη «Βασίλισσα του βορρά».

Μάλιστα υπήρξε προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και όλα έδειχναν ότι ο ικανός γκολκίπερ θα φορέσει τη νέα σεζόν την «κυανέρυθρη» φανέλα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ο παίκτης ζήτησε αρκετά περισσότερα χρήματα απ’ ότι στην αρχή με αποτέλεσμα η μεταγραφή του να οδηγηθεί σε «ναυάγιο» και να καταλήξει στον Παναιτωλικό!