ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1274 φορές

Στροφή 180 μοιρών (;) στο θέμα προπονητή στη ΒΕΡΟΙΑ

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Στροφή 180 μοιρών φαίνεται να κάνει η ΒΕΡΟΙΑ στο θέμα του προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της τη νέα αγωνιστική σεζόν!

Ενώ η πλευρά της Βεροιώτικης ΠΑΕ διαβεβαίωνε μέχρι και χθες ότι μετά την απόφαση για την αθώωση της ομάδας, θα ανακοινωθεί η συνεργασία με τον Βλάνταν Ίβιτς, τις τελευταίες ώρες ήρθαν τα πάνω - κάτω μιας και ως επικρατέστερος για να καθίσει στον «κυανέρυθρο» πάγκο παρουσιάζεται πλέον ο Γιώργος Γεωργιάδης, μέχρι πρότινος υπηρεσιακός τεχνικός του Π.Α.Ο.Κ.!

Για να γίνει αυτή η στροφή, σύμφωνα με πληροφορίες έπαιξε ρόλο η «πίεση» που ασκεί ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ως γνωστόν διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές, με τον ισχυρό άνδρα της «Βασίλισσας» Θόδωρο Καρυπίδη, για να έρθει στη ΒΕΡΟΙΑ ο Γεωργιάδης. Πληροφορία που επιβεβαιώθηκε και από ρεπορτάζ αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού της συμπρωτεύουσας...

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά με την επιστροφή, σήμερα το βράδυ, του προέδρου της Βεροιώτικης ΠΑΕ από την Ιταλία όπου βρίσκεται για επαγγελματικές υποθέσεις.

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι πρώτες κινήσεις της ΒΕΡΟΙΑΣ, όσον αφορά την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και προπονητή, περιστρέφονται γύρω από την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ., κάτι που η αλήθεια είναι πως ενοχλεί τον φίλαθλο κόσμο της «Βασίλισσας» που φοβάται μήπως η αγαπημένη του ομάδα γίνει… παροικία του «δικεφάλου του βορρά».

Δεν είναι μεμπτό να έχεις καλές σχέσεις με μία άλλη ομάδα και μάλιστα του μεγέθους του Π.Α.Ο.Κ., κακό όμως είναι να φτάσεις σε σημείο να εξαρτάσαι από αυτήν.

Ελπίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Θόδωρος Καρυπίδης θα διαψεύσει αυτόν τον φόβο του κόσμου, σεβόμενος την μεγάλη ιστορία της «Βασίλισσας του βορρά»!